Deze prachtige flacon van Guerlain bevat de zomer. Gebotteld en vastgehouden voor het moment dat jij de zomer even wil ruiken en instant happiness wil voelen.
Kijk je mee?

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PARFUM

GUERLAIN

Guerlain is vooral bekend om haar parfum en sieraden, maar wist je dat zij zich ook inzetten voor het behoud van biodiversiteit, duurzame innovatie, actie voor het klimaat en het creëren van een positieve sociale impact. Bovenal proberen zij een van de kostbaarste wonderen van de natuur te beschermen: de bijen. Hoe mooi is dit! Meer artikels over dit merk vind je hier.

AQUA ALLEGORIA FORTE MANDARINE BASILIC

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PARFUM

Je kunt veel zeggen, maar deze flacon is toch prachtig? Het begint al helemaal goed!
Deze geur zit in de Aqua Allegoria collectie die hulde brengt aan een wonderbaarlijke wereld. Elke creatie vormt een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur en neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs uitzonderlijke grondstoffen en geurnoten die naar een hoger niveau worden getild door Guerlain’s parfumeur-ontdekkingsreizigers.

Deze geur wordt omschreven als een schitterend mandarijnakkoord met een bruisend vleugje basilicum, versterkt door de warme noten van sandelhout en de heerlijke vanille toon.

Topnoten: Mandarijn (clementine), pomerans, oranjebloesem, groene thee en klimop
Hartnoten: Mandarijn, basilicum, kamille en pioenroos
Basisnoten: Sandelhout en amber.

Deze geur valt onder de citrusgeuren.

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PARFUM
GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PARFUM

Nou, dit is echt een absolute zomergeur. Wanneer ik deze geur ruik dan denk ik meteen aan zomerse dagen.
Het eerste wat ik ruik zijn echt de mandarijnen, dat is ook niet gek want dit zijn de top- én hartnoten. Je kent die geur wel, dat je ergens zit en iemand schilt een mandarijn. Dit ruik je eerst voordat je het ziet.
Toch is het een warmere geur door de toevoeging van sandelhout en amber, maar de frisheid blijft overheersen.
Na de mandarijnen geur komt er een groenige geur naar boven, ik vermoed dat dit de basilicum is. Want dit ruikt ook heerlijk fris.
De geur is vrij sterk waardoor je dus niet teveel moet sprayen, hij blijft ook erg lang hangen en daardoor doe je er dus ook heel erg lang mee!
Niet helemaal mijn type geur, maar ik word er wel instant vrolijk van en deze geur gaat zeker in de zomer gebruikt worden!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PARFUM

De Guerlain geuren zijn verkrijgbaar bij Douglas.nl

Prijs:

  • Guerlain Aqua Allegoria – Forte Mandarin Basilic €124.11 (75ml) en €170.65 (125ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May