De nieuwste lipstick van Morphe is er eentje die je gezien moet hebben. Als extraatje heb ik ook de All Blur Pore Perfection Primer gereviewd voor jullie!
Kijk snel verder.

MORPHE 2

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick

Het merk is ontstaan tussen de artiesten en influencers in L.A. Ze begonnen daar met het ontwikkelen en verkopen van professionele, maar toch betaalbare make-up kwasten.
Vervolgens gingen zij door en creëerden ook nog prachtige oogschaduw pallettes, lipproducten en nog veel meer. Ze staan bekend vanwege hun toffe samenwerkingen met de Morphe babes (influencers en artiesten) en zijn voor mij in ieder geval mijn favoriete penselen merk en ook de palettes zijn geweldig!
Meer artikelen over dit merk vind je hier.

ALL A BLUR STICK

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick
Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick

De Morphe All A Blur Pore Perfection Stick is een product waar ik echt héél nieuwsgierig naar was. Ik ben altijd benieuwd naar producten die zorgen voor een flawless skin.
Het is een lichtgewicht balsemformule en bevat zwarte kersextract en voedende vitamine E.
Het vermindert de zichtbaarheid van poriën, fijne lijntjes, een gladdere huid en gaat glimmen tegen.

Ik gebruik deze stick het liefst plaatselijk op de zones waar mijn huid sneller glimt en mijn poriën groter zijn. En het werkt inderdaad. Zo breng ik het aan naast mijn neus, op mijn voorhoofd en op mijn kin. Mijn gezicht glimt minder snel gedurende de dag en het geeft een mooi glad resultaat. De foundation die ik erboven aanbreng lijkt ook mooier te zitten dan normaal. Zeker een musthave product voor een leuk prijsje.

MATTE LIPSTICK

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick

De Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick geeft de indruk van een lippenbalsem met de toegevoegde vitamine E, maar heeft een perfecte dekking en blijft mega lang zitten. De finish is ultra mat zonder de lippen uit te drogen.
De lipstick is in 5 tinten verkrijgbaar en die zie je allemaal hieronder!

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick
Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick

Morphe heeft altijd een mega simpel uiterlijk maar don’t let it fool you want de kwaliteit is altijd fantastisch. Ik ben ook echt fan van deze nieuwe lipsticks. Ze zijn totaal anders dan de ‘reguliere’ lipsticks.
Zoals de naam al zegt zijn ze blotted mat en hebben ze echt dat poeder effect. Geen glans is shimmer te bekennen én drogen ze inderdaad de lippen niet uit. Ik heb hier zelf heel snel last van, dus ben ik de perfecte testpersoon.
Ik heb ze allemaal geprobeerd:

REBEL RED

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick Rebel Red

SUNSET PINK

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick Sunset pink

FLIRTY PINK

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick Flirty Pink

COCOA CUTIE

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick Cocoa Cutie

FAVORIET: PUCKER PINK

Morphe Good Talk Blotted Matte Lipstick Pink Pucker

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Morphe is verkrijgbaar bij Douglas.nl

Prijzen:

  • Morphe Primer €14
  • Morphe Lipstick €9

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May