Gellak stickers maken nagelsalons overbodig (sorry), maar je kunt nu namelijk heel gemakkelijk thuis een gellak manicure uitvoeren mét nail-art of verschillende kleurtjes. Ook al ben je helemaal niet goed in nagels.
De stickers van Maniac Nails zijn al kant en klaar en hoeven alleen nog maar uitgehard te worden en blijven 2-3 weken goed zitten. Handig! Kijk je mee?

MANIAC NAGELS

MANIAC NAILS

Maniac Nails heb ik ontdekt bij een event waar zij stonden en ik was meteen verkocht. Het was de eerste keer dat ik gellak stickers zag en ik was flabbergasted. Dit-moet-ik-hebben.
Het merk is opgericht door Anna en Marlot en vonden de gel manicure makkelijker gezegd dan gedaan, want het kost zóveel tijd en moeite en dat moest anders! De Maniac gellak nagelstickers zijn namelijk voor iedereen heel toegankelijk en heel gemakkelijk in gebruik. Ook belangrijk is dat het veel veiliger is voor je nagels.
Maniac Nails is super simpel, van salon kwaliteit, veilig en mild voor de eigen nagels én vegan, toxic-free en cruelty-free!

GELLAK STICKERS

MANIAC NAGELS

Oké, wat zijn gellak stickers dan precies? Dit ga ik je haarfijn uitleggen. de gellak stickers zijn al helemaal klaar voor gebruik en kun je aanschaffen in verschillende designs en kleurtjes. Van nude tot felle kleurtjes en zelfs met nail-art. Appeltje-eitje dus.
Wanneer je dit voor het eerst gaat doen dan kies je voor de Starterset, hierin zit alles wat je nodig hebt inclusief 2 manicures. Hierna kun je gewoon jouw favoriete stickers uitzoeken en heb je dus alles wat je nodig hebt.

MANIAC NAGELS
MANIAC NAGELS

De tutorial van het aanbrengen van de nagels vind je op de website, zelfs met een video erbij. Het kan dus niet misgaan. De eerste keer dat ik de gellak stickers gebruikte ging het eigenlijk ook direct goed. Zeker na het bekijken van de tutorial. Alle benodigdheden zitten in de manicure. Stap 1 is het ontvetten van de nagels, stap 2 is het plakken van de nagels en ze op maat vijlen aan de bovenkant, vervolgens laat je de stickers uitharden onder de led lamp, breng je de topcoat aan en nog eventjes onder de lamp en je bent klaar!

MANIAC NAGELS
MANIAC NAGELS

Wat ik zelf zo ontzettend fijn vind aan de Maniac Nails is dat ze heel gemakkelijk aan te brengen zijn, maar ook te verwijderen. In de starterset zit namelijk ook een olie waarmee je de stickers er zo kunt afhalen zonder je nagels te beschadigen!
Geen gevijl meer zoals je dat met reguliere gellak moet doen!
De stickers blijven bij mij echt mega lang zitten; Plus minus 2 a 3 weken en blijven mooi! Maar als ik ze zat ben dan kan ik ze er ook eerder afhalen.

De stickers die ik hier heb gebruikt zijn mijn favoriete, namelijk de Anouk Nailed it stickers. een prachtige nude kleur die enigszins transparant is met een gouden detail!

De Maniac Nails gellak stickers zijn verkrijgbaar via de webshop. Hier vind je natuurlijk ook de starterset en alle andere designs!

Prijzen:

  • Starterset €75 (nu in de aanbieding)
  • Nail designs €18 tot €23

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May