Ik ben altijd super enthousiast wanneer Mona Kattan weer een nieuw parfum uitbrengt. Ze zijn namelijk áltijd lekker! Deze keer heeft ze een echte gourmand geur gelanceerd, namelijk Kayali Yum! Kijk je mee?

KAYALI

KAYALI YUM PARFUM

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Eerdere artikels over dit heerlijke parfummerk vind je hier.

KAYALI YUM PARFUM

De nieuwe geur van Kayali is Yum Pistachio Gelato | 33, en daar krijg je al meteen ideeën bij. Althans, ik wel! Ik denk aan een zoete, Italiaanse ijssalon met heerlijke vanille akkoorden en natuurlijk pistache ijs!
Het is een eau de parfum intense, wat inhoudt dat de geur diep is en het parfum heel lang blijft ruiken, we like that!
De geur wordt omschreven als een yummy geur met een intense gourmand spoor die ervoor zorgt dat je jezelf wil opeten! Denk aan pistache, wulpse slagroom, geroosterde hazelnoot, zoete rum, luchtige marshmallow en  suikerspin.

Topnoten: Pistache nootjes, rum, bergamot, hazelnoot, kardemom en roomijs
Hartnoten: Lelietje-van-dalen, pioenroos, geranium, jasmijn, peer, framboos en witte perzik
Basisnoten: Slagroom, sandelhout, ceder, marshmellow, suikerspin, cacao, Turks fruit (Loukhoum) en tonkaboon.

De geur is gecreëerd door Olivier Cresp en Sebastien Cresp.

KAYALI YUM PARFUM
KAYALI YUM PARFUM

Ik hou echt van Kayali, ik denk dat Mona en ik dezelfde smaak hebben in parfum geuren. Want ze slaat nooit de plank mis bij mij.
Deze Kayali Yum parfum is wederom een favorietje van me geworden, want gourmand geuren zijn bij mij altijd zeer welkom en de noot tonkaboon kan ik niet weerstaan.
De flacon is natuurlijk weer typisch Kayali en heeft deze keer een mooie mintgroene geur, precies passend bij de pistache nootjes.

De geur opent bij mij echt met zoetigheid, ik ruik als eerste de pistache nootjes, hazelnoot en kardemom. Deze springen er echt uit. Vervolgens komen de peer en jasmijn voor mij het meest uit en komt de sandelhout, tonkaboon en cacao ook goed naar boven. De andere noten zijn zeker te ruiken, maar die ik net opnoemde voeren de boventoon.
De geur is voor mij echt zomers en doet me denken aan toen ik in Venetië was. De heerlijke geur van zoetigheden, ijs en gebak. Mega gourmand en mega lekker! Je moet wel echt van zoete geuren houden met dit parfum. And yes I do!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KAYALI YUM PARFUM

Deze heerlijke  geur is natuurlijk verkrijgbaar bij The Beauty Editor en bij Ici Paris XL . 
Let op: Vanaf eind maart pas verkrijgbaar.

Prijs:

  • Kayali YUM Pistachio Gelato | €92 (50ml) en €124 (100ml)
    (de prijzen zullen ook vergelijkbaar zijn met de bovenstaande prijzen.

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May