Na het mega succes van de Magic Cream is er nu ook de Magic Body Cream van Charlotte Tilbury. Een variant voor het lichaam dus, en die moet ik uiteraard proberen!

CHARLOTTE TILBURY

Charlotte tilbury Magic BOdy Cream review

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort.
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

Charlotte tilbury Magic BOdy Cream review

MAGIC BODY CREAM

Helemaal nieuw is de Magic Body Cream! Misschien ken je de Magic Cream voor het gezicht al of nog?
Dit is de variant voor het lichaam dat de huid hydrateert en steviger maakt door de toevoeging van cafeïne, hyaluronzuur en ALGAKTIV™️ UPLIFT. Best exlusief ook, want hij is alleen verkrijgbaar via de officiële website van Charlotte Tilbury!
De body crème verzorgt en hydrateert de huid tot wel 24 uur lang en werkt al binnen 28 seconden. Sounds to good to be true.

Charlotte tilbury Magic BOdy Cream review
Charlotte tilbury Magic BOdy Cream review

Ik was dus al aan het zoeken op de Bijenkorf, maar deze cream is echt alleen verkrijgbaar bij Charlottetilbury.com.
De reguliere Magic Cream kende ik natuurlijk al. Een heerlijke crème die vol en rijk is en de huid in het gezicht volop hydrateert en plumpier maakt.
De Body Cream werkt eigenlijk hetzelfde alleen is naar mijn mening nog rijker en voller en hydrateert echt als een tierelier.
De hoeveelheid die je hierboven ziet op mijn pols is echt veel teveel voor alleen mijn arm, waar ik de crème in eerste instantie op testte.
De crème is namelijk echt heel vol en je hebt maar weinig nodig, wat heel fijn is want hierdoor doe je heel lang met het product.
De geur is ook fantastisch, gedurende de dag vroeg ik me af wat er nu zo lekker rook. Ik kwam tot het besef dat ik het zelf was, of althans de Magic Body Cream. De geur blijft dus ook echt heel erg lang hangen en dat mis ik vaak bij lotions.
Of het ook echt hydraterend werkt? 100%, dat voel ik direct en merk ik zelfs nog in de avond, mijn huid is zacht en zeker bij mijn benen, waar het vaak droger is, is mijn huid nog steeds mooi gehydrateerd.
Dus ja, het doet absoluut wat het zegt en is het zeker waard om te proberen als je van een fijne, volle lichaamslotion houdt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Charlotte tilbury Magic BOdy Cream review

De producten van Charlotte Tilbury zijn normaal gesproken te koop bij de Bijenkorf. Deze keer is het een exclusive en kun je hem alleen shoppen via de webshop van Charlotte Tilbury zelf.

Prijs:

  • CT | Magic Body Cream €59 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May