3 weken geleden ben ik geopereerd en is mijn galblaas verwijderd, natuurlijk blijven daarvan littekens over en was ik op zoek naar een fijne én natuurlijke littekencréme- of zalf. En die vond ik! De Repair oil van Esse is speciaal gemaakt om onder andere littekenweefsel te verminderen. Kijk je mee?

esse repair olie

ESSE SKINCARE

Het merk Esse gebruikt levende probiotica in haar producten (die ook blijven leven tijdens de productie tot aan het gebruik) en heeft een hele mooie filosofie over het verbeteren en herstellen van je huid door chemische ingrediënten van reguliere merken.
Helemaal in het begin van mijn blog periode heb ik veel Esse producten gebruikt en gereviewd. Ik vind het dus ontzettend leuk om mijn #1 merk van het begin nog een keer met jullie te bespreken.
Bekijk de eerdere Esse artikels hier.

REPAIR OLIE

esse repair olie

De Esse Repair Oil is een prachtige olie die wordt omschreven als een versoepelende huidbooster voor verschillende huidtypen en kan onder andere worden gebruikt als extra nachtverzorging of als litteken olie.
De intens voedende olie bevat Vitamine E en een ideale mix van omega-vetzuren uit vlaszaad, Marula en Rozenbottel.
De olie is natuurlijk 100% natuurlijk, voor 95% organisch, helemaal vegan en dierproefvrij.
Esse omschrijft de olie als volgt en laat zien welke voordelen de olie geeft:

  • Biologische en in het wild geoogste oliën zorgen voor een ideale leefomgeving voor je huid microbioom.
  • Wordt makkelijk opgenomen.
  • Veel Vitamine E voor herstel en verbetering.
  • Verbetert de barrièrefunctie.
  • Maakt de huid voller en zachter.
  • Reguleert talgproductie.
  • Vermindert pigmentatie.
esse repair olie
esse repair olie

Drie weken geleden ben ik geopereerd en hebben ze mijn galblaas verwijderd. Dat gaat natuurlijk gepaard met littekens en daarom was ik op zoek naar een goede crème of olie die ervoor kan zorgen dat de littekens zo min mogelijk zichtbaar worden.
Ik kwam uit bij mijn oude vertrouwde Esse skincare en vond de Repair Oil. Ik wilde ook het liefst een natuurlijk product gebruiken zonder rommel als parfum en synthetische stoffen en daar voldoet deze dus helemaal aan.
De olie is lekker vol en je hebt maar een heel klein beetje nodig om (ook het gezicht) goed in te kunnen smeren. De olie ruikt ook nog eens erg lekker wat voor mij een voordeel is.
Ik ben natuurlijk nog niet erg ver in mijn herstel, dus kan de resultaten nog niet met jullie delen maar dit zal ik te zijner tijd nog zeker gaan doen. Voor nu ben ik in ieder geval erg tevreden met de olie en breng ik het iedere avond op mijn littekens aan waarbij ik het zacht inmasseer om het littekenweefsel goed soepel te houden. I will keep you updated!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

esse repair olie

Esse is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalons (zie de website van Esse voor verkooppunten. Online is het merk onder andere verkrijgbaar bij Derma Skin Shop.

Prijs:

  • Esse – Repair Oil €49

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May