Een cocktail van vitaminen op je huid is iets dat je eigenlijk wekelijks in je skincare routine moet verwerken. Want je slikt wel vitamines, maar waarom smeer je dit dan niet op de huid? Dit Glow masker is een bommetje van vitaminen en in dit artikel lees je er alles over.

GM COLLIN

Vitamin glow mask GM Collin

GM Collin is ontstaan in 1957 in Parijs en opgericht door Dr. Lapinet. Hij was de pionier van het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers van brandwonden om hun huid te helpen genezen en herstellen.
Tegenwoordig ontwikkelt het merk vanuit Canada superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid.
Niet onbelangrijk om te vermelden is dat GM Collin gaat voor duurzame productie en rekening houdt met het milieu, en natuurlijke en vegan producten maakt die altijd dierproefvrij zijn.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

Vitamin glow mask GM Collin

VITAMIN GLOW MASK

Het Vitamin Glow Mask van GM Collin is eigenlijk een cocktail van verschillende vitamines waar de huid van houdt. Ook bevat het camu camu extract, dit is een superfruit met een hoog gehalte aan vitamine C. Het masker heeft een infusie van vitaminen A, C, B3, B5 en E en herstelt de vermoeide huid.
Het belooft de huid een stralende gloed te geven, te hydrateren en te voeden. Daarnaast vermindert het masker ook de roodheid in de huid.

Vitamin glow mask GM Collin
Vitamin glow mask GM Collin

Het masker heeft een mega fijne textuur die goed aanbrengt op de huid. Ook ruikt hij erg lekker waardoor het een feestje is om hem aan te brengen. Je ruikt echt het fruit dat erin zit.
Vervolgens laat ik het een minuutje of 20 op de huid zitten, ook dit is prettig en geeft geen trekkend of branderig gevoel op de huid. Na het afspoelen voelt de huid lekker ‘plumpy’ aan en ziet er ook direct gezond en glowy uit!
Een heerlijk masker om te gebruiken voordat je je make-up aanbrengt om je huid die lekkere boost te geven!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Vitamin glow mask GM Collin

GM Collin is verkrijgbaar via de officiele webshop. Hier vind je ook alle informatie over het product zoals de ingrediënten en de werking.

Prijs:

  • Glow Mask €51.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May