The Bodyshop heeft weer een prachtige collectie gelanceerd, namelijk de Full Flowers geurencollectie. Deze bodyshop parfums zijn niet alleen helemaal vegan en vrijwel helemaal natuurlijk, maar zijn geïnspireerd op de meest aromatische bloemen ter wereld. Kijk je mee?

THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

Bodyshop parfums

DE NIEUWE BODYSHOP PARFUMS

De nieuwe Bodyshop parfum collectie heet Full Flowers en dat zegt natuurlijk al wat over de geuren. De collectie bestaat namelijk uit vier intens bloemige Eau de Parfums en elk daarvan is geïnspireerd op de diepe rijke geur van één enkele bloem in volle bloei in al hun facetten, rijk geschakeerd, met melanges van noten van zachte, tere bloemblaadjes, groen blad, houtige stengels, sappig fruit en zoete hars.
Zelf heb ik er drie om met jou te ervaren, here we go.

FULL YLANG YLANG

Bodyshop parfums

De geur Full Ylang Ylang EdP wordt omschreven als een kruidige witte bloemengeur. De geur bevat Ylang Ylang essentiële olie waarin je de bloemblaadjes van deze ‘bloem der bloemen’, de kruidige zwarte peper het aroma van de takken, en de zoete, romige vanille de fluweelachtige blaadjes ruikt.
De essentiële olie wordt in Madagaskar geëxtraheerd uit met de hand geplukte ylang-ylangbloemen. Deze eau de parfum bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ik ben begonnen met deze geur omdat dit mijn favoriet is. Ik ben gek op witte bloemen en ylang ylang is absoluut een van mijn favoriete bloemen in geuren.
Dit parfum ruikt dan ook totaal naar deze bloem met inderdaad een pittige toevoeging van de zwarte peper, maar blijft erg zacht vanwege de vanillenoten. Een heel fijne zomergeur die je meteen in tropische sferen laat wanen.

FULL ORANGE BLOSSOM

Bodyshop parfums

De volgende geur is Full Orange Blossom EdP en is een meer frisse en citrus-achtige, bloemige geur. De toegevoegde olie is de krachtige oranjebloesemabsolue waarin je de aromatische, voluptueuze bloemblaadjes, en in de frisse bergamot de sappige vruchten ruikt. Gemengd met de houtachtige vetiver die symbool staat voor de knisperende groene blaadjes, maakt dit een unieke en frisse geur voor man en vrouw.
De natuurlijke oranjebloesemabsolue wordt geëxtraheerd uit bloemknopjes van de oranjebloesem, met de hand geplukt in de zuidelijke Nijlregio in Egypte en natuurlijk bestaat deze eau de parfum voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Als je meer de frissere kant op wil dan is dit de geur voor jou. Ik ruik namelijk een bloemengeur maar dan die van een net gemaaid bloemenveld. De bergamot zorgt voor deze frissere sensatie, terwijl de vetiver juist weer zorgt voor de groenheid van de geur. Voor mij is dit een fijne lentegeur die je meteen energie geeft.

FULL ROSE

Bodyshop parfums

Tot slot is er nog de Full Rose EdP die omschreven wordt als een frisse en aromatische geur. The Bodyshop omschrijft de geur als volgt: Stel je de geur voor van een vers ontluikende roos in de frisse ochtenddauw, en je krijgt onze Full Rose Eau de Parfum. In onze zachte roosabsolue ruik je de zoet geurende rozenblaadjes, in het geraniumblad het frisse, groene blad van de rozenstruik, en in de kruidige, aromatische kardemom de stekelige rozendoorns.
Ook dit parfum bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder natuurlijke roosabsolue, geëxtraheerd uit met de hand geplukte rozen in Grasse, Frankrijk.

Alle dames die van rozen houden opgelet, want dit is absoluut dé parfum die precies de geur van een roos heeft zoals deze zijn moet. Ik ruik de roos volop, waarna de kardemom en het geraniumblad lichtjes omhoog piepen. Maar als ik de geur omschrijven moet is dat echt een specifieke rozengeur van een roos die volop bloeit. Het is voor mannen én vrouwen, maar ik vind deze geur heel erg vrouwelijk.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Bodyshop parfums

Wat ook niet onbelangrijk is om te vertellen is dat alle parfums vegan zijn en ook ergr lang en goed blijven ruiken.
Natuurlijk is dit allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen aan de parfums dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:

  • Full Flowers parfum €49 (100ml) per flacon

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May