De zon begint weer te schijnen, dus het is weer tijd om extra goed voor je huid te zorgen. De Ik Skin SPF30 crème is 100% natuurlijk én laat geen witte waas achter, terwijl het de huid hydrateert en beschermt tegen UVA, UVB en blauwe straling. Kijk je mee?

IK SKIN

Ik skin spf30 zonbescherming natuurlijk zonder witte waas

IK Skin Perfection is een merk dat gelooft in de schoonheid van iedereen. Hun missie is om natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare.  En dit alles ontwikkeld in harmonie met de natuur.
Zo denken zij aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en gebruiken zij alleen 100% pure, krachtige, organische ingrediënten.

Hierdoor zijn de producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, ze bevatten namelijk geen huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in de producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

Ze hebben een ontzettend mooie en uitgebreide collectie van skincare. Denk hierbij aan reiniging, huidverzorgingscrèmes, SPF producten, producten voor het lichaam en zelfs kaarsen!
Meer artikels over dit merk vind je hier.

Ik skin spf30 zonbescherming natuurlijk zonder witte waas

IK SKIN SPF30 MINERALE ZONBESCHERMING

Het allernieuwste product van dit fijne merk is de Mineral Sun SPF30 en is natuurlijk een zonbeschermingsproduct voor het gezicht. Ook beschikbaar in SPF50 voor de meer gevoelige huidjes.
Het is een fluweelzachte, watervrije zonnebrand met een mineraal UVA- en UVB-filter en zorgt voor een natuurlijke glow & een gehydrateerde huid.
Mooi om te zeggen is dat dit een 100% natuurlijk, mineraal product is et innovatief Non-Nano Zinc Oxide zonnefilter, natuurlijke coating en plantaardige oliën.
Het bevat geen water en is daardoor vrij van conservering en synthetische emulgatoren, fijner voor de huid! Daarnaast is het parfumvrij, bevat het geen synthetische ingrediënten, laat het geen witte waas achter en beschermt het de huid zelfs tegen blauw licht.

Ik skin spf30 zonbescherming natuurlijk zonder witte waas
Ik skin spf30 zonbescherming natuurlijk zonder witte waas

Ten eerste vind ik de verpakking erg mooi. Ik hou van deze kleuren en vormgeving, lekker clean en aesthetic! Maar belangrijker nog is wat het doet. Qua textuur is het een dikke en romige crème die prettig aanbrengt op de huid en direct een fluweelzacht laagje aanbrengt. Ook laat het de huid niet glimmen waardoor het perfect gebruikt kan worden onder de make-up.
Omdat het zo zacht is, heb je niet zo heel veel nodig voor het hele gezicht en doe je dus ook lang met een flacon. Tot slot, de witte waas. Iets wat veel mensen willen voorkomen bij het gebruik van een minerale zonnebrand. Deze is inderdaad echt niet aanwezig. In het begin lijkt het iets te ‘wazen’, maar wanneer het goed wordt uitgesmeerd over de huid is daar niets meer van te zien.
Een heel fijn product die ook past in de handtas, dus lekker overal mee naartoe gaat.

Ik skin spf30 zonbescherming natuurlijk zonder witte waas
Ik skin spf30 zonbescherming natuurlijk zonder witte waas

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

IK Skin is verkrijgbaar via de webshop. Hier vind je ook alle informatie over het merk en de producten. Zeker de moeite waard om alles even te bekijken.

Prijzen:

  • Mineral Sun SPF30 €46.50 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May