Als parfum liefhebber was ik natuurlijk weer heel enthousiast over de nieuwe geuren van BALR. Want het is niet alleen een nieuwe geur, maar meteen een limited edition. De Balr. Offside voor hem en voor haar is vanaf deze maand verkrijgbaar, kijk je mee naar mijn ervaring?

BALR.

limited edition balr parfum offside review

Het merk BALR. is van Nederlandse komaf en is in 2013 opgericht door de voetballers Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. Ze zijn een heus begrip geworden en hebben inmiddels furore gemaakt in Amsterdam, Berlijn, Dubai, Londen, Madrid, Milan, Parijs en Tokio. We mogen dus best een beetje trots zijn op deze mannen!
Het merk is vooral gericht op kleding en ik moet zeggen dat ook ik een fan ben en een aantal BALR. kledingstukken in de kast heb hangen.
Maar hier gaan we het hebben over de geuren! Wil je de andere parfums zien van dit merk? Dat kan hier!

limited edition balr parfum offside review

DE LIMITED EDITION BALR. PARFUM OFFSIDE

De nieuwe geur van BALR. is Offside en richt zich op iedereen die zich durft te onderscheiden, want als je doet wat iedereen doet, dan zul je nooit je volledige potentieel bereiken. Deze geuren voor hem en haar laten een onderscheidende, maar onvergetelijke indruk achter.
BALR. Offside daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en je doelen op deze manier te bereiken. Durf anders te zijn dan de rest en laat jezelf zien!

BALR. OFFSIDE MEN

limited edition balr parfum offside review

De BALR. Offside EdP Men wordt omschreven als een gewaagde geur die inspireert tot spelveranderende actie. Dit zijn de energieke, verslavende en warme noten van dit parfum:

Topnoten: Scharlei, Lavendel en Mandarijn
Hartnoten: Tonkaboon en Karamel
Basisnoten: Vetiver en Cederhout

Ik moet toegeven dat ik deze parfum voor heren echt heel erg lekker vind, waarschijnlijk ook door de toevoeging van enkele van mijn favoriete noten lavendel en tonkaboon. Hierdoor krijgt de geur warmte en een (voor mij) rustgevende werking terwijl de vetiver, mandarijn en het cederhout de geur het kruidige, krachtige en frisse geven wat ik heerlijk vind in een mannengeur.
Mijn vriend is de gelukkige die dit parfum mag dragen en dit is momenteel zijn favoriete zomergeur. Dus ik ga hem nog heel vaak ruiken, lekker!

BALR. OFFSIDE WOMEN

limited edition balr parfum offside review

Door naar de vrouwelijke variant van deze geur, de BALR. Offside Women weerspiegelt de essentie van een krachtige vrouw die zich durft te onderscheiden. Het bevat fruitige, rebelse en verfijne luxe noten:

Topnoten: Braam, bergamot, gember en mandarijn
Hartnoten: Jasmijn, peer en hout
Basisnoten: Sandelhout, vanille en witte musk

limited edition balr parfum offside review
limited edition balr parfum offside review

De geur opent, inderdaad zoals beschreven, heel fruitig door de braam en mandarijn. Dit is wat ik als eerste ruik wanneer ik deze geur aanbreng. Na enkele minuutjes wordt de geur zachter en komt de sandelhout, vanille en witte musk voor mij naar boven wat het geheel meer warmte en rust geeft. Ik ruik ook een vleugje peer terwijl ik het hout niet ruik. Dat vind ik persoonlijk niet erg want ik ben geen hout-achtig parfum type.
De geur blijft ontzettend lang hangen en ik rook hem zelf de hele dag op bepaalde momenten even. Een heerlijke fruitige, maar zeer vrouwelijke geur die krachtig en toch zacht tegelijk is.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

limited edition balr parfum offside review

De BALR. parfums zijn verkrijgbaar bij de officiële website van BALR., maar ook bij Douglas.

Prijzen:

  • BALR. Offside men  €60 (50ml)
  • BALR. Offside women  €60 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
(disclaimer).

May