We gaan weer door met een mooi Koreaans beautymerk, One Thing. De naam zegt het eigenlijk al, je huid heeft eigenlijk maar 1 ingrediënt nodig. In dit artikel vind je een extract en een serum die ik uitgebreid met jullie ga doornemen!

ONE THING

One thing korean beauty serum essence toner review ervaring coos cosmetics

One Thing is een Koreaans skincare merk en wordt verkocht bij Coos Cosmetics. Het merk staat voor het gebruik van maar één ingrediënt, maar wel datgene dat je huid nodig heeft. Geen onnodige toegevoegde synthetische ingrediënten dus, en dat is fijn. Hierdoor is het merk mooi transparant en hoeven ze niets qua kosten uit te geven aan onnodige formules en ingrediënten. Wat betekent dat het voor jou ook betaalbaar blijft.

TONER

One thing korean beauty serum essence toner review ervaring coos cosmetics

Ik begin met het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was en dat is de ONE THING Centella Asiatica Extract Toner. Deze toner is geformuleerd met 95% Centella Asiatica Extract dat rechtstreeks geteeld is op de Jeju eilanden.
Centella Asiatica heeft een heleboel voordelen voor de huid, zo werkt het ontstekingsremmend, vermindert het roodheid van de huid en beschermt het deze tegen factoren van buitenaf zoals UV-stralin en vervuiling.
Daarnaast werkt het anti-verouderend en stimuleert het de aanmaak van de collageen productie. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes.
Natuurlijk werkt de toner ook hydraterend voor de huid, is het vegan én cruelty-free.

One thing korean beauty serum essence toner review ervaring coos cosmetics

Ik ben sinds enige tijd verslaafd aan toners en kan niet meer zonder. Een toner bereidt de huid namelijk voor op de rest van je skincare routine en geeft een heleboel extra voordelen.
Deze toner is vrij geurloos en heeft echt een waterige textuur waardoor het prettig aan te brengen is over het hele gezicht. Zelf doe ik het met mijn handen om zo min mogelijk product te verliezen.
Ik merk direct dat mijn huid wordt gehydrateerd en er verschijnt ook een mooie glow. De toner trekt ook snel in waardoor ik direct verder kan gaan met het serum dat ik erna gebruik.

SERUM

One thing korean beauty serum essence toner review ervaring coos cosmetics

Het volgende product is het One Thing Green Tea Serum en is ontwikkeld om de huid te beschermen en tegelijkertijd heeft het anti-verouderingsvoordelen.
Het serum bevat een mix van groene thee extracten en 8 verschillende types hyaluronzuur waardoor het dus echt mega hydraterend werkt.
Groene thee staat bekend om haar ontstekingsremmende eigenschappen zowel als bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf en het kalmeren van de geïrriteerde huid. Natuurlijk is ook dit product cruelty-free.

One thing korean beauty serum essence toner review ervaring coos cosmetics

Het serum heeft een wat dikkere textuur dan de toner en is een lichte gel-achtige formule. De flacon heeft een pipet waardoor het prettig is om het serum aan te brengen. Je kunt het direct op het gezicht aanbrengen of eerst in de handen.
Het voelt lekker fris aan op de huid en ook hier voel ik meteen de hydratatie, aangezien ik een vrij droge huid heb, merk ik dit vaak direct.
Ook het serum trekt lekker snel in waardoor ik meteen verder kan met mijn dagcrème/moisturizer.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

One thing korean beauty serum essence toner review ervaring coos cosmetics

One Thing is verkrijgbaar bij Coos Cosmetics, deze webshop is gespecialiseerd in Korean Beauty en cruelty-free staat ook hoog in het vaandel. Hierdoor zijn alle merken die zijn verkopen dierproefvrij en vaak ook natuurlijk van ingrediënten.

Prijzen:

  • One Thing Centella Asiatica Extract Toner €18.95 (150ml)
  • One Thing Green Tea Serum €29.95 (80ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May