Ik ben na jaren nog steeds tevreden met mijn powder brows die ik heb laten zetten door Brow Studio Hoorn. Toen ik zag dat de eigenaressen een merk hebben uitgebracht werd ik meteen heel nieuwsgierig, want de brow queens hebben hoogstwaarschijnlijk het allerbeste ontwikkeld om thuis aan de slag te gaan met je wenkies. Kijk je mee?

PHACE

Toen ik zag dat Philla en Shanice van Brow Studio Hoorn een eigen merk waren begonnen was ik direct enthousiast. Ik kom namelijk vaker bij deze brow studio en Philla is voor mij werkelijk de brow queen. Zij heeft mijn powderbrows gedaan en deze studio is de enige die ik vertrouw om mijn wenkies te doen.
Ik moest en zou de producten dus proberen omdat ze ontwikkeld zijn door de brow queens themselves! Hieronder test ik de Phace wenkbrauw verf en de brow soap!
Allereerst moet ik zeggen dat de aesthetics geweldig zijn, de verpakkingen hebben allemaal een prachtige nude/clean kleur en mooie designs.

PRE WAX LOTION

Ik begin met de voorbereiding, want dit is eigenlijk wel het allerbelangrijkst. Voordat je überhaupt iets gaat doen met de wenkbrauwen moet je ze ‘preppen’ oftewel voorbereiden. Hiervoor gebruik ik de Pre Wax Lotion. Deze lotion zorgt ervoor dat de huid wordt ontsmet en ook ontvet, dit is heel belangrijk voor een behandeling van de wenkbrauwen. Of je nu gaat verven, lamineren of waxen. Een schone en niet vette wenkbrauw geeft het allerbeste resultaat.
De flacon heeft een spray waardoor je het gemakkelijk kunt doseren op een wattenschijfje, vervolgens ga je hiermee over de wenkbrauw heen. Zelf ga ik ook nog even tegen de richting van de haren in zodat alles goed wordt ontvet.

PHACE TINT

phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap

Dan is het tijd om de wenkbrauwen te verven. Hiervoor gebruik ik de Phace Tint in de kleur ‘Earth Brown’ maar er zijn nog vier andere tinten verkrijgbaar die perfect passen bij iedereen.
Het wordt omschreven als een hoog gepigmenteerde tint en bevat castor olie wat weer zorgt voor stimulatie van de wenkbrauwhaartjes.
Daarbij heb je de Tint Activator nodig, deze meng je met de tint waardoor je gerichter kan werken. De activator is creamy en zorgt ervoor dat het niet in je ogen loopt en goed blijft zitten waar het aangebracht wordt.

phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap
phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap

Ik ben geen rookie met het verven van mijn wenkbrauwen, maar het is zo gemakkelijk dat iedereen dit kan doen.
Je mengt de Phace Tint en Activator goed met elkaar en je brengt het vervolgens aan met een klein kwastje op de wenkbrauwen. Ik zorg ervoor dat ik het ook op de huid eronder aanbreng en eventueel extra op de plekjes waar weinig haar groeit. Het verft namelijk ook de donshaartjes waardoor je direct een vollere wenkbrauw hebt na een verfbeurt.
Dit laat je ongeveer 20 minuten intrekken, het wordt steeds donkerder naarmate de tijd verstrijkt. Maar geen zorgen, de eerste dag is het vrij heftig, de dag erna is het het allermooist.

BROW SOAP

phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap

Ook was ik mega nieuwsgierig naar de Brow Soap. Ik heb vreselijk eigenwijze wenkbrauw haartjes en deze willen dus graag iedere kant op gaan. Een goede gel of soap is dus essentieel voor mij. Ik verwachtte uiteraard alles van de brow soap van dit merk. Het wordt omschreven als een soap die de haartjes een perfecte fluffy look geven en de hele dag lang. Ook kun je er een mooie strakke brow van maken.
Je kunt de soap met water of zonder water gebruiken, zelf doe ik het graag mét water. Dit doe ik door wat setting spray te sprayen op een wenkbrauw borsteltje en hem vervolgens in de soap te doen.
Waar ik écht heel blij mee was is dat er een soort ‘gat’ in het midden zit waar je je borsteltje in kunt steken en je dus volop de soap erop krijgt. Dit had ik nog nergens eerder gezien en is zo handig!
De soap is geur- en kleurloos en droogt langzaam op zodat je de tijd hebt om je brow in de juiste shape te borstelen.
Wanneer het is opgedroogd is het niet hard en is het gemakkelijk door te borstelen, maar blijft inderdaad de hele dag retestrak zitten!

BEFORE

phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap

TIJDENS VERVEN

phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap

RESULTAAT

phace wenkbrauw merk verven review ervaring brow soap

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De producten van Phace zijn natuurlijk te koop bij de webshop van Phace Beauty.

Prijzen:

  • Pre-Wax Lotion €9.99 (300ml)
  • Phace Tint €4.95 (15ml)
  • Tint Activator €8.99 (100ml)
  • Brow Soap €25.95 (35gr)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May