Een geur die je doet denken aan het paradijs. Zonnig, zomers en heerlijk zacht. Dan heb ik het over Coeur D’Ylang van Comptoir Sud Pacifique die ik heb ontdekt in de Discovery Box van The C of Cosmetics. Een geur die ik niet meer kan loslaten en me intens gelukkig maakt. Kijk je mee?

THE C OF COSMETICS

The C of Cosmetics is een beauty webshop en noemt zichzelf het meest complete beautystation. Ze verkopen mooie en unieke (niche) merken met een verhaal en ze zijn allemaal green en clean. Dus alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou.

Ingrediënten en duurzaamheid zijn topics, maar positiviteit en inclusiviteit leading. Consciousness in de breedste zin van het woord. Want beauty is blind. Gender, cultuur en roots fade away, personality krijgt de spotlight.

Laatst had ik de Discovery box van The C of Cosmetics ontvangen, dit is een set met vijf exclusieve parfums die je helemaal zelf samenstelt. Je kunt uit alle geuren kiezen die op de website staan en The C of Cosmetics heeft echt een prachtig aanbod niche parfums.
Deze wordt vervolgens thuisbezorgd mét een kortingscode van €10 voor je volgende parfum aankoop. Want na het ruiken van de geuren wil jij er zeker eentje aanschaffen!
Ik heb zo mijn nieuwe favorietje gevonden, namelijk die van Comptoir Sud Pacifique – Coeur D’Ylang. Deze trok mij meteen aan toen ik de noten las en hij heeft me niet teleurgesteld!

COEUR D'YLANG

C of cosmetics comptoir sud pacifique paris coeur ylang niche parfum

Coeur D’Ylang van Comptoir Sud Pacifique is een prachtig parfum dat wordt omschreven als vrouwelijk, rond en zonnig met een geraffineerde sensualiteit. De noten van Comorese Ylang en Frangipani doen je denken aan een ver paradijs. Deze parfum behoort dan ook tot de geurfamilie kruidig met de volgende noten:

  • TopnotenBergamot
  • HartnotenYlang, frangipani
  • BasisnotenPeru balsam, vanilla
C of cosmetics comptoir sud pacifique paris coeur ylang niche parfum
C of cosmetics comptoir sud pacifique paris coeur ylang niche parfum

Dit parfum heeft direct mijn hart gestolen toen ik hem rook. Het eerste waar ik aan dacht is een prachtig eiland met witte stranden, blauwe zee en een fantastisch uitzicht. Ik ga in september op vakantie naar Zanzibar en ik denk dat dit parfum helemaal past bij dit land! Zo kan ik alvast genieten.
Want de geur opent met de heerlijke zachte noten van ylang en frangipani, mijn favoriete bloemengeur en komt de vanille er zachtjes doorheen waardoor het sensueel en verslavend wordt.
De bergamot is niet heel aanwezig, maar maakt de geur toch ietsje fris zodat dit doet denken een lekker fris briesje op het strand dat de bloemengeuren van het eiland meeneemt.
Echt een zomergeur en zeer geschikt voor dames die houden van vrouwelijke en zachte geuren. Dit is een bljivertje voor mij!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

C of cosmetics comptoir sud pacifique paris coeur ylang niche parfum

Deze geur is natuurlijk verkrijgbaar bij The C of Cosmetics. Niet onbelangrijk is natuurlijk dat deze shop staat voor duurzaamheid en clean beauty. De geur is dan ook dierproefvrij, vegan en bevat geen synthetische kleurstoffen!

Prijs:

  • Comptoir Sud Pacifique – Coeur D’Ylang €110 (100ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

 

May