Een debuut in de wereld van natuurlijke cosmetica! Namelijk een SPF crème die geheel natuurlijk is maar géén witte waas achterlaat. Die moet ik uittesten natuurlijk!

Kijk je mee?

SKOON NATURAL COSMETICS

skoon natuurlijke SPF

Skoon Cosmetics is een prachtig Nederlands merk waarvan alle ingrediënten van de producten van natuurlijke oorsprong komen en wordt daarom schone cosmetica genoemd.
Het merk is diervriendelijk, vegan en heeft respect voor de planeet. Ze hebben een BDIH “Certified Natural Cosmetics” keurmerk, dus je weet dat het goed zit! Meer artikels over dit merk vind je hier.

skoon natuurlijke SPF

NATUURLIJKE SPF

Helemaal nieuw is deze prachtige gezichtscrème met SPF30 die géén witte waas achterlaat op de huid. Dit is een doorbraak en dus echt uniek in de natuurlijke cosmetica.
De basis van de crème is een zinkoxide (zonder NANO) waardoor de zonnenstralen weerkaatst worden op de huid. In tegenstelling tot traditionele (chemische) bescherming komen er dus geen ongewenste ingredienten in je lichaam.
Het geeft UVA/UVB bescherming, bevat geen aluminium en geen plastic en is helemaal natuurlijk!

skoon natuurlijke SPF
skoon natuurlijke SPF

De crème komt natuurlijk in een prachtige glazen pot die niet misstaat op de toilettafel!
De textuur van de crème is heel romig en zacht en lijkt wat vettig te zijn, wanneer ik het aanbreng op mijn huid is het in eerste instantie wel wit maar bij het uitsmeren verdwijnt dat en is er inderdaad totaal geen witte waas aanwezig, mega fijn! Ook trekt het snel in waardoor de huid niet vettig wordt achtergelaten. Wel zie ik wat extra glans, maar dit is gemakkelijk weg te poederen als je dit niet wil.
En dan de geur, die is echt fantastisch. Ik weet  niet goed waar het naar ruikt, maar ik vind het een heerlijke geur hebben en helemaal niet erg om mijn gezicht én eventueel lichaam mee in te smeren.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

skoon natuurlijke SPF

Skoon producten zijn verkrijgbaar via de webshop maar ook bij onder andere Erica Kruiderijen en de betere natuurwinkels. Ook kun je terecht bij drogist.nl, plein.nl en gezonderwinkelen.nl

Prijs:

  • Skoon Sundefense SPF30 €24.95 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May