Een huidverzorgingsproduct met maar één ingrediënt? Gezonder kan niet volgens mij. Dat is de olie van Pericarp Beauty, het bevat alleen maar cranberry zaad olie en is geschikt voor echt iedere huid. Lees je mee?

PERICARP OLIE REVIEW

PERICARP BEAUTY

Het merk is opgericht door Fieke Ford en is opgegroeid tussen de cranberries (veenbessen). Dit wonderlijke voedsel is ook prachtig te combineren met huidverzorging en toen is Pericarp Beauty begonnen.
Ze ontwikkelde een huidolie dat maar 1 ingrediënt bevat, namelijk veenbes! Natuurlijk is het ook helemaal natuurlijk, organisch en vegan en zitten er geen onnodige ingrediënten in.
1 druppel van de olie zou al wonderen doen voor de huid en het is te geschikt voor echt iedereen, van jong tot oud.

ORGANIC CRANBERRY SEED OIL

PERICARP OLIE REVIEW

De Organic Cranberry Seed Oil is een verzorgende olie met maar één ingrediënt, namelijk cranberry seed oil. De olie zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd en hydrateert de huid terwijl het dit vocht ook vasthoudt. De voordelen van de olie zijn onder andere:

  • Het helpt uitrekken van de huid te voorkomen
  • Hydrateert en geeft energie aan de huid
  • Uniek uitgebalanceerd profiel van Omega 3,6 en 9
  • Rijk aan vitamine A en vitamine E
  • Bekend als een van de rijkste bronnen van tocoferolen, tocotriënolen, fosfatidyserine en betasitosterol
  • Boordevol carotenoïden, fytosterolen en fosfolipiden
  • Biedt een unieke krachtige combinatie van tot wel 95% essentiële vetzuren

De olie is te gebruiken voor het gezicht én voor het lichaam.

PERICARP OLIE REVIEW
PERICARP OLIE REVIEW

Ik ben echt een sucker voor olie en gebruik dit het liefst altijd. Op mijn gezicht, lichaam en onder de douche. Deze olie gebruik ik zelf het liefst voor mijn gezicht vanwege de mooie samenstelling: maar één ingrediënt vol met verzorgende eigenschappen.
De olie komt in een mooie donkere flacon met pipet, doordat de flacon donker is blijft het product langer goed. Er komt namelijk geen licht/UV straling bij. De textuur is echt een lekkere olie die goed in de huid trekt.
De geur vind ik ook altijd belangrijk en die is echt lekker. Je ruikt de cranberries volop (kan ook niet anders) en ik geniet altijd van deze organische en natuurlijke geuren in dit soort producten.
Ook gaat mijn huid er lekker op, ik breng het aan in de avond voordat ik ga slapen en de volgende ochtend is mijn huid heerlijk zacht, gehydrateerd en ziet het er mooi en gezond uit!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

PERICARP OLIE REVIEW

De Cranberry Seed Oil is verkrijgbaar via de website van Pericarp Beauty, hier vind je ook alle informatie over de olie en natuurlijk over het merk.

Prijs:

  • Cranberry Seed Oil €29 (30ml) en €49 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May