Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik gek ben op olie. Voor het lichaam, het gezicht en het haar. Allemaal! Deze keer probeer ik een dry oil van GM Collin voor het gezicht en was erg benieuwd of ik dit ook in de ochtend kan aanbrengen voor mijn make-up. Kijk je mee?

GM COLLIN dry oil review ervaring

GM COLLIN

GM Collin is ontstaan in 1957 in Parijs en opgericht door Dr. Lapinet. Hij was de pionier van het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers van brandwonden om hun huid te helpen genezen en herstellen.
Tegenwoordig ontwikkelt het merk vanuit Canada superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid.
Niet onbelangrijk om te vermelden is dat GM Collin gaat voor duurzame productie en rekening houdt met het milieu, en natuurlijke en vegan producten maakt die altijd dierproefvrij zijn.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

DRY OIL

GM COLLIN dry oil review ervaring

De Essential Infusion Dry Oil van GM Collin is de nieuwste aanwinst en ik ben een olie mens, dus ja, ik moest dit proberen. De olie is verrijkt met fytolipiden en zorgt voor een intense en verzachtende aanvulling van lipiden voor de droogste huid. Het voedt intensief en vult de vochtbarrière aan waardoor het ook zeer geschikt is voor de vettere huid.
Mooi om te weten is dat 99% van de ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben, geen onnodige en agressieve synthetische stoffen dus!

GM COLLIN dry oil review ervaring
GM COLLIN dry oil review ervaring

Normaal gesproken gebruik ik alleen een olie in de avond, simpelweg vanwege het feit dat een olie vaak een laagje achterlaat op de huid waardoor de make-up niet mooi en lang blijft zitten. Deze olie is anders, daarom is het natuurlijk ook een dry-oil. Hij trekt namelijk redelijk snel in en laat ook geen vettig laagje achter op de huid. Hierdoor is het dus ook uitermate geschikt voor mensen met een drogere huid om in de ochtend te gebruiken. Ik zou wel een primer gebruiken erna.
Maar de olie zelf dus, hij ruikt fantastisch en voelt ook heerlijk vol aan, na het aanbrengen is de geur eigenlijk al weg (prima) en voelt de huid direct zachter, gehydrateerder en prettiger aan. Na enkele minuutjes is het ingetrokken en kun je er dus gerust een primer en make-up overheen aanbrengen. Ik ben fan van deze olie en geef het een 9/10.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GM Collin is verkrijgbaar via de officiele webshop. Hier vind je ook alle informatie over het product zoals de ingrediënten en de werking.

Prijs:

  • Essential Infusion Dry Oil €71.50 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May