Hallo, het is weer tijd om de benen te laten zien. En als die er nog niet helemaal geweldig uitzien vanwege gebrek aan zon óf je hebt wat verkleuringen of puistjes dan is de One Two Free Leg Beautifier een uitkomst, want deze maakt in een handomdraai jouw benen prachtig egaal en glowy. Kijk je mee?

ONE TWO FREE

One two free is een merk dat een aantal jaar geleden is gelanceerd is in Nederland. Het merk is verkrijgbaar bij Douglas en valt onder Clean Beauty.  De producten bevatten namelijk gefermenteerde ingrediënten. Ze bevatten nooit parabenen, sulfaten, siliconen of minerale oliën waardoor de producten mega lief zijn voor je huid. Ook is het merk compleet vegan, cruelty free en voor 96% recyclebaar. Je helpt het milieu dus meteen een handje mee!
Voor alle leken (en niet leken) is het super gemakkelijk om de producten te gebruiken. Op ieder product staat namelijk een 1, een 2 of een 3.
1 staat voor stap 1: het reinigen van de huid, 2 uiteraard voor stap 2: het preppen van de huid en 3 staat voor het zorgen voor je huid.
Je weet dus precies in welke volgorde je de producten dus moet gebruiken. Meer artikelen over dit merk vind je hier.

SCHEER OLIE

one two free benen scheren beautifier leg review ervaring

Deze In-Shower Shaving Oil is voor mij een holy grail, dat zeg ik maar alvast. De omschrijving is als volgt: Een lichte scheer olie voor onder de douche die de huid optimaal voorbereidt voor een comfortabele scheerbeurt. Het zorgt namelijk voor de huid tijdens het scheren en blijft dit zelfs nog uren erna doen.
De olie kalmeert en beschermt tegen irritaties en pukkeltjes door het scheren. De toevoeging van gefermenteerde camellia-olie hydrateert terwijl de druivenpitolie en vitamine E een antioxiderende en gladmakende werking hebben.

one two free benen scheren beautifier leg review ervaring
one two free benen scheren beautifier leg review ervaring

Ik haat scheren, simpelweg gezegd. Ik laat me het liefst waxen of ik scheer helemaal niet. Maar dat vind ik persoonlijk onhygiënisch en het moet dus toch worden gedaan. Ik heb ook snel last van ingegroeide haartjes, niet op mijn benen maar in de schaamstreek en ook daar heb ik een hekel aan.
Deze olie ruikt allereerst erg lekker en brengt prima aan op de huid, doordat het een olie is wordt het ook niet snel weggespoeld en is het dus inderdaad prima geschikt voor onder de douche. Je hebt er maar weinig van nodig.
Het scheren gaat echt mega fijn en de huid blijft lekker zacht en wordt ook heerlijk glad. Omdat de olie de huid tegelijk hydrateert heb ik ook écht veel minder last van irritaties en scheerbultjes. En daarom kan ik zeggen dat dit tot nu toe het beste scheer product is dat ik heb gebruikt! Zeker een aanrader!

LEG BEAUTIFIER

one two free benen scheren beautifier leg review ervaring

Producten als deze vind ik tegenwoordig ook altijd erg fijn. Vroeger vond ik dat ik prachtige benen had en werden ze altijd lekker bruin. Want geen SPF en lekker bakken.
Tegenwoordig doe ik wat rustiger aan in de zon en zijn mijn benen geen 16 jaar meer. Deze Bronzy Glow Leg Beautifier is ook echt een uitkomst voor mijn benen deze zomer. Het verbergt namelijk kleine imperfecties, puistjes en geeft de huid een lichte kleur. Ik ben altijd bang voor vlekken met dit soort producten, maar deze zou geen vlekken geven.
Het is een romige, getinte maar niet-vette textuur die de huid een stralende gloed geeft en je benen er egaal laten uitzien. Het bevat onder andere biologische gefermenteerde tomaat dat voedt en verzacht, een actief vochtcomplex ondersteunt de natuurlijke vochtinbrengers (NMF) van de bovenste huidlaag en zorgt voor onmiddellijke en langdurige hydratatie en hyaluronzuur helpt droge of schilferige plekken op de huid te verminderen. Ook is het geschikt voor de gevoelige huid.

one two free benen scheren beautifier leg review ervaring
one two free benen scheren beautifier leg review ervaring

Like I said, ik ben geen 16 meer en kruip rustig richting de 40. De benen worden er dus niet mooier op en ik heb wel ergens wat adertjes en vlekjes. Ook zijn ze niet meer mooi egaal bruin (zeker in de lente niet) en kunnen ze wel wat hulp gebruiken wanneer ik een rokje of jurkje draag.
De crème meng ik het liefst met een bodylotion, het hoeft niet maar ik doe dat zelf liever. Het geeft inderdaad een hele mooie glow en maakt de huid absoluut egaler en een klein beetje ‘bronzier’. Waar ik hem ook graag voor gebruik is het decolleté en de schouders, want als je daar deze crème aanbrengt krijg je meteen een prachtige sexy glow.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

one two free benen scheren beautifier leg review ervaring

De producten van One Two Free zijn allemaal verkrijgbaar bij Douglas.

Prijzen:

  • In-Shower Shaving Oil €14.99 (100ml)
  • Bronzy Glow Leg Beautifier €14.99 (125ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May