De nieuwe Bodyshop winter collectie is er weer! Het bevat een aantal oude bekenden, maar ook wat nieuwe geuren! Kijk je mee?

THE BODYSHOP

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

BODYSHOP WINTERCOLLECTIE 2023

Hallo, kennen we limited Vanilla & Pumpkin collectie nog? Dit was echt één van de lekkerste geuren vond ik altijd. Nou deze lijn is er nog steeds, maar toch heeft een andere geur dit jaar mijn hartje gestolen. Namelijk de Pears & Share, een heerlijke geur van peer én ook dit is weer een limited edition, alleen voor de sint- en kerst periode.
De andere nieuwe geur is die van Cherries & Cheer, een limited collectie van producten met de geur van zoete gekonfijte kers, amandelmelk en vanille. We love it!

SHOWER GEL

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

Van de limited collecties zijn er natuurlijk shower gels beschikbaar en die ruiken allemaal helemaal lekker. De douchegel schuimt licht en voelt heerlijk zacht aan op de huid. En ja, die geur doet het hem vooral hè?

€8

BODY BUTTER

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

En ook de iconische Body Butters zijn in de limited collecties weer verkrijgbaar. Persoonlijk vind ik dit de lekkerste body producten van The Bodyshop. Ze zijn namelijk mega vol en romig en hydrateren de huid intens, dat ik zeker in de winter goed kan gebruiken.

€18

BODY MIST

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

Heb je niet genoeg aan alleen een body butter? Dan is de Body Mist net dat beetje extra’s wat je kunt gebruiken. Zeker rond de feestdagen zijn de geuren van Cherries & Cheers, Pears & Share en Vanilla & Pumpkin fantastisch om op je huid, haar en zelfs kleding te sprayen.

€14

HANDCRÈME

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

Zijn de nieuwe Bodyshop Winter collecties je nieuwe favorieten? Sla dan ook zeker de handcrèmes in, want die kun je het hele jaar door gebruiken. En ze zijn ook mega hydraterend terwijl ze toch lekker snel intrekken.

€7

MASSAGE OLIE

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

En tot slot als je je partner lekker wil verwennen, óf een hint geven om zelf lekker verwend te worden is er nog de massage olie in de nieuwe geuren.
Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als een body olie om jezelf een mooie glow te geven. Wat jij wil!

€18

Bodyshop winter collectie 2023 review ervaring

Natuurlijk is al dit lekkers verkrijgbaar bij The Bodyshop. Wil je eerst even alles ruiken? Breng dan een bezoekje aan de winkel, de medewerkers helpen je natuurlijk graag om een keuze te maken.

May