Ik moet heel eerlijk bekennen dat de Billie Eilish parfum me nooit echt trok, maar ik heb het in een goodiebag gekregen en ging hem proberen. En ik was eerlijk gezegd positief verrast! Geen ‘sterretjes’ parfum, maar een volwaardig en volwassen parfum. Kijk je mee?

BILLIE EILISH

Billie eilish parfum no2 review ervaring

Uiteraard kennen we Billie Eilish wel, zo niet dan leef je echt onder een steen. Ik als 40-jarige kan echt genieten van haar muziek. Apart, bijzonder en met heel veel inhoud. Toch dacht ik dat dit weer zo een ‘popstar’ parfum zou zijn en daarom liep ik er ook altijd wel voorbij zonder interesse te tonen.
Je weet wel, goedkoop ruikende geurtjes die echt geschikt zijn voor 12-jarige meisjes die een parfum van hun idool willen. Heb ik me toch eventjes vergist!

Billie eilish parfum no2 review ervaring

BILLIE EILISH PARFUM NO2

De Billie Eilish No2 wordt omschreven als een sensueel en verleidelijk parfum dat gedurfd en pittig is. En laten we het eens hebben over de flacon, het lijkt wel een kunstwerk! Bij mij staat ‘ie gewoon in de woonkamer als decoratie en kan ik hem direct aanbrengen als ik de deur uitga. Mocht de fles leeg zijn dan laat ik hem gewoon staan, want hij is prachtig. De flacon is dan ook geïnspireerd op Billie’s favoriete lichaamsdelen: De borst, nek en het sleutelbeen.
Het is een houtachtige, bloemige musk geur met de noten:

  • Topnoten: Bergamot en appelbloesem
  • Hartnoten: Zwarte peper, papyrusriet en papaver
  • Basisnoten: Heilig Hout (Palo Santo), ebbehout en vanille
Billie eilish parfum no2 review ervaring
Billie eilish parfum no2 review ervaring

Ja hoe sexy is deze fles, ik hou hiervan! Zoals ik al zei zou deze geur me nooit hebben aangetrokken als ik het niet geroken had.
Ik kreeg het parfum bij een evenement van Douglas, het lag een aantal weken in mijn bak met ’to do’ en toen ik eraan toekwam dacht ik ‘Hoezo heb ik hier zo lang mee gewacht?’.
De geur is namelijk ontzettend volwassen en sensueel. Normaal gesproken vind ik echt houtige geuren niet het allerlekkerst, maar ik ruik heel goed de vanille, bergamot en appelbloesem erdoorheen wat het geheel wat zoetig maakt en toch heel vrouwelijk ruikt. De Palo Santo heb ik nog niet eerder in een parfum gevonden en ook dit is een favoriet, ik ben al gek van het branden van Palo Santo (heerlijk en fijn als je spiritueel bent ingesteld) maar in een parfum kan ik er ook echt van genieten.
Al met al een geur die je echt even moet ruiken voordat je er voorbij loopt. Want hij zal je zeker verrassen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Billie eilish parfum no2 review ervaring

Billie Eillish parfum is verkrijgbaar bij Douglas.

Prijs:

  • Billie Eilish No2 EdP €49.99 (30ml), €59.99 (50ml) en €69.99 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May