Een microneedle ofwel microneedling, wat is dat nu precies en waar is het goed voor? Doet het pijn? Op al deze vragen geef ik antwoord in dit artikel waarin ik de microneedle van Trinny London laat zien.

TRINNY LONDON

trinny london microneedle review ervaring

Het merk Trinny London bestaat uit make-up en skincare hybrids. Dat laatste vind ik persoonlijk heel erg interessant. Dit zijn namelijk make-up producten maar dan met huidverzorgende eigenschappen. Ook heeft het merk een prachtige collectie skincare en tools.
Het merk is opgericht door Trinny Woodall in 2017 met als doel om ieder individu vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. De producten zijn verkrijgbaar bij de officiële website. Trinny is aan het gooien met nieuwe skincare lanceringen, we love it!
Meer artikels over dit merk vind je hier.

trinny london microneedle review ervaring

PLUMP UP MICRONEEDLE

Trinny London heeft een mooi nieuw product uitgebracht en dat is de Plump Up Microneedle. Maar wat is microneedling nu precies?
Het is een intensieve huidbehandeling die vroeger alleen bij huidtherapeuten en schoonheidssalons werd gedaan. Nu kan je dat dus ook thuis doen.
In het kort maak je kleine ‘beschadigingen’ aan in de huid met als doel de collageenproductie te stimuleren. Dit zorgt voor natuurlijk huidherstel van de huid met bijvoorbeeld acné, pigmentvlekken, rimpeltjes, fijne lijntjes en littekentjes.
Daarnaast wordt de vochtbalans hersteld en de elasticiteit verbeterd. De microneedle van Trinny London heeft kleine naaldjes van 0.5mm die je geheel veilig thuis kunt gebruiken. Het maakt nooit zichtbare beschadigingen, doet geen pijn en werkt écht.
Let wel op dat je het in de avond doet, omdat de huid wat rood kan worden na gebruik van de microneedle en dat je erna een geschikt serum gebruikt.

trinny london microneedle review ervaring
trinny london microneedle review ervaring

Ik kende het concept al en heb dit wel eens eerder gedaan, dus ik vond het zelf niet heel spannend. Maar ik begrijp het zeker als je het wél spannend vindt. Ik kan je geruststellen, het doet écht geen pijn en je beschadigd je huid niet (zo wordt het wel uitgelegd, maar dit is zo miniscuul op microniveau dat je er niets van ziet).
Het is belangrijk dat je geen druk zet als je de naaldjes over de huid rolt en het voelt zelfs gewoon aangenaam uit. Trinny London laat op haar website ook mooi in een video zien hoe je het gebruikt.

trinny london microneedle review ervaring

Bij de Microneedle krijg je een proefje van het serum dat je er het beste volgens Trinny voor kunt gebruiken. Ik prefereer dit serum, maar gebruik soms ook gewoon een ander serum. Dit kan ook gewoon zolang het een kwalitatief goed product is voor de huid van het gezicht.
Ook krijg je er een spray met alcohol bij waarmee je de naaldjes desinfecteert voor je het gebruikt. Ook heel belangrijk!
Na enkele keren merk ik al resultaat, zelf gebruik ik het niet iedere avond maar ongeveer 3 keer per week en ja, het is echt een holy grail voor de ‘iets oudere’ huid, want het maakt je huid 100% (mijn mening) mooier, egaler en elastischer.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

trinny london microneedle review ervaring

Trinny London is exclusief verkrijgbaar via hun officiële webshop. Ook kun je hier terecht voor de refill van het serum. Superfijn dat dit met alle producten kan van het merk. Dit is namelijk milieuvriendelijk én geldbesparend.

Prijs:

  • Plump up Microneedle €55

Je kunt ook mooie setjes vinden op de site met een fullsize serum en natuurlijk de replacement.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May