Hoe fijn is het om in huis een plek te hebben waar je op je gemak jezelf kan opmaken? En om daarnaast een plek te hebben waar je al jouw beautyproducten kan bewaren? Dankzij een make-uptafel creëer je elke ochtend me-time om jouw make-up aan te brengen. Maar waar moet een make-up tafel precies aan voldoen?

De basis onderdelen van een make-uptafel

Een standaard make-uptafel bestaat uit de volgende onderdelen: een tafel, het zitgedeelte, een spiegel en lades. Het design van de tafel is heel bepalend voor de uitstraling van de make-uptafel. Houd jij meer van een klassiek of juist tijdloos model? Daarnaast zijn de tafels te koop in verschillende kleuren en formaten. Als jij de make-uptafel in de slaapkamer wilt neerzetten, kan het zijn dat je minder ruimte tot je beschikking hebt dan wanneer je er een aparte ruimte voor gebruikt. Vervolgens moet er een keuze gemaakt worden tussen een stoel of een kruk om op te zitten. Het belangrijkste is dat het comfortabel is en goed bij de tafel past.

Ook de spiegel is een belangrijk onderdeel van de make-uptafel en is te krijgen in verschillende afmetingen. Bedenk hierbij wat je zelf mooi vindt passen bij het geheel. Het hebben van meerdere lades is erg praktisch. Hier kan je veel make-up producten in opbergen. Doordat je de spullen niet op de tafel hoeft te laten liggen, ziet het er opgeruimd uit.

Wat is er nog meer belangrijk?

Naast het hebben van de basis van de make-uptafel is het hebben van het juiste licht van groot belang. Dit is erg belangrijk omdat je wilt voorkomen dat jouw make-up er binnenshuis er anders uitziet dan buitenshuis. Wel is het fijn dat je genoeg licht hebt zodat je details kan aanbrengen op jouw gezicht. Je kan jouw beautyproducten in de lades opbergen, maar je kan ook leuke mandjes aanschaffen om make-up in te doen. Dit is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens gezellig uit. Om nog meer sfeer te creëren kan je de make-uptafel opleuken met verschillende accessoires.

Zelf in elkaar zetten of kant-en-klaar?

Bij Emob bestel je een kant-en-klare make-uptafel, maar je kan er ook voor kiezen om er zelf een in elkaar te zetten. Zo weet je zeker dat je een make-uptafel hebt die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet. Bij Emob zijn er allerlei verschillende soorten make-uptafels te verkrijgen. Zo zijn er compacte modellen, die je gemakkelijk in een kleine ruimte plaatst. Ook zijn er luxere make-uptafels die over meer werk- en opbergruimte beschikken. Een geïntegreerde en verstelbare spiegel maakt de make-up tafel helemaal af!

Partnerartikel

May