Deze prachtige flacon van Guess Bella Vita Paradiso werd mij opgestuurd en ik was zo blij als een kind, want alleen de fles is al een lust om naar te kijken. Dit zachte en vrouwelijke parfum is ook heerlijk en die ga ik uitgebreid bespreken hieronder.

GUESS

guess bella vita paradiso parfum review ervaring

Guess is een merk dat je zeker weten al kent. Het is opgericht in 1981 en het merk staat voor jong, sexy en avontuurlijk.
Het begon met het maken van de perfecte jeans en is inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle merk dat onder andere tassen, kleding, zonnebrillen en parfum verkoopt.
De Guess vrouw wordt omschreven als een vrouw die opvalt vanwege haar sprankelende en positieve persoonlijkheid. Zij heeft alles in zich om een legende te worden. Sounds good right?
Meer artikels over dit merk vind je hier.

guess bella vita paradiso parfum review ervaring

GUESS BELLA VITA PARADISO

Bella Vita Paradiso is de nieuwe geur uit de Bella Vita collectie van Guess en valt in de familie bloemig/gourmand. En laat dat nou mijn favoriete geuren zijn.
Het wordt kort en bondig beschreven als pure gelukzaligheid en glamour. Maar je hebt meer aan de noten om een beeld te geven van de geur.

  • Topnoten: Italiaans mandarijn, perenbloesem en rode bessen
  • Hartnoten: Verslavend salie, intrigerend saffraan en fris geranium
  • Basisnoten: Patchoeli, amber en muskus
guess bella vita paradiso parfum review ervaring
guess bella vita paradiso parfum review ervaring

Allereerst wil ik een kort momentje toewijden aan de flacon, want hoe ongelooflijk mooi is deze. Het glittert je al tegemoet en met haar gouden kleur straalt het meteen al luxe en feestelijkheid uit. De bloem in het midden is in 3D wat een prachtig effect geeft en hetzelfde geldt voor de dop.
Ik heb al eerder Bella Vita parfums gehad van Guess, maar dit is veruit mijn favoriet. Als het iets van Gourmand is dan wil ik het.
Ik kan de geur het beste omschrijven als zacht en vrouwelijk en de eerste noten die bij mij opkomen na het ruiken van de geur zijn witte bloemen. Daardoorheen ruik ik ook de fruitige peren en vooral de patchoeli, amber en muskus. Voor mijn gevoel zit er ook vanille in, maar ik heb me denk ik vergist te zien aan de noten. Toch geeft het me vanille vibes.
Ik ruik echt naar een heerlijke patisserie in Parijs in de lente met bloeiende bloemen buiten. Deze gaat op tot de laatste druppel.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

guess bella vita paradiso parfum review ervaring

De GUESS geuren zijn verkrijgbaar bij de website van Guess zelf en onder andere Ici Paris XL. Deze Bella Vita Rosa is daar exclusief verkrijgbaar vanaf deze maand!

Prijs:

  • Bella Vita Paradiso Eau de Parfum €66.50 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May