Hey, laten we het hebben over Kiko Milano – de beautyhemel waar ik nooit genoeg van krijg! Als je op zoek bent naar betaalbare, trendy en kwalitatieve make-up, dan is dit jouw place to be. Maar vandaag ga ik het daar niet over hebben. Huh? Nee, ik ga het hebben over de limited edition Kiko Milano parfum!

KIKO MILANO

KIKO MILANO PARFUM REVIEW ERVARING WHITE

Misschien heel gek, maar Kiko Milano komt uit Italië. Natuurlijk, Milano ;-). In 1997 begon het merk en heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Sinds kort wordt het merk namelijk zelfs in Amerika verkocht.
Het motto van Kiko is om alle vrouwen het gevoel te geven van luxe en schoonheid zonder dat je portemonnee helemaal wordt leeggehaald. Het merk valt dus niet in het hoge segment, maar ook zeker niet in het allerlaagste segment. Het is betaalbare fijne en mooie make-up!
Verder is Kiko lekker dierproefvrij en zijn ze het laatste jaar overal winkels aan het opengooien. Grote kans dus dat er ook een Kiko Milano shop zit in jouw stad! Meer artikels over dit merk vind je hier.

KIKO MILANO PARFUM REVIEW ERVARING WHITE

KIKO MILANO PARFUM

Kiko Milano heeft zichzelf weer overtroffen met deze speciale editie van hun White Parfum. De verpakking is gewoonweg betoverend – denk aan sprankelende sneeuwvlokken en feestelijke glamour. Serieus, het ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een winterwonderland komt. Het is een echte eyecatcher en perfect als cadeau voor jezelf of iemand anders tijdens de feestdagen.
De geur, intens en explosief, opent met een delicaat akkoord van zoete sinaasappel, kokosnoot en Mirabelle pruim. -De kern bevat noten van Sambac jasmijn, Bulgaarse roos en zoete amandel.

KIKO MILANO PARFUM REVIEW ERVARING WHITE
KIKO MILANO PARFUM REVIEW ERVARING WHITE

De geur is heerlijk zacht en fris, de perfecte combinatie voor een winterse en feestelijke geur. Ook de duurzaamheid is erg goed, het is een Eau de Parfum en dat merk je, want het blijft goed en lang ruiken.
Dus, als je op zoek bent naar een geur die je meteen in de feeststemming brengt, is de Holiday Premiere L’Etoile White Parfum van Kiko Milano absoluut een must-have deze feestdagen. Haal die wintermagie in huis en omhul jezelf in deze betoverende geur – het is een feest voor je zintuigen!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May