Al eerder zag je artikelen van mij over de Tranquility lijn van Comfort Zone, maar zowaar ik de allergrootste fan ben van deze collectie, heb ik hem uitgebreid met meer fijne producten uit deze lijn én zijn ze verkrijgbaar in mooie giftsets!

comfort zone tranquility review ervaring

COMFORT ZONE

Comfort Zone [This is Home] staat voor waar we thuishoren, waar we ons op ons gemak voelen en ons omringen met de mensen en dingen waar we van houden. Het merk vindt het belangrijk om te zorgen voor de huid en de planeet en werkt ook duurzaam, want lief zijn voor jezelf betekent ook lief zijn voor de plek waar we wonen, de aarde.
De producten worden allemaal geproduceerd in Parma Italië en staan voor hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte, duurzame huidverzorging, die het beste van wetenschap en natuur combineert voor een verrijkende en unieke ervaring. (Bron: Comfortzone)

Meer artikels over dit merk vind je hier.

TRANQUILITY LIJN

Comfort Zone heeft iets magisch gecreëerd met hun Tranquility lijn, en ik moet zeggen, het is als een zen-moment in een flesje. Als je, net als ik, de hectiek van het dagelijks leven wilt ontvluchten en jezelf wilt onderdompelen in een oase van rust, dan is deze collectie absoluut jouw go-to.

comfort zone tranquility review ervaring

Laat me beginnen met hun Tranquility Oil: een kleine fles vol grootsheid. Met een combinatie van amandel-, zoete sinaasappel- en geraniumoliën, biedt dit spul niet alleen een hemelse hydratatie voor je huid, maar de geur, oh die geur! Het is als een warme knuffel voor je zintuigen, waardoor stress gewoon lijkt weg te smelten.

En laten we het hebben over de Tranquility Body Cream – mijn persoonlijke favoriet. Als je een droge huid hebt die snakt naar voeding, dan is dit je nieuwe BFF. Met sheaboter en amandelolie voelt het aan als zijdezachte fluweel op je huid. Maar weet je wat het allerbeste is? De subtiele, rustgevende geur die je de hele dag omhult als een comfortabele deken.

comfort zone tranquility review ervaring
comfort zone tranquility review ervaring

Wat ik echt waardeer aan Comfort Zone is hun focus op welzijn. Ze moedigen je aan om niet alleen voor je uiterlijke schoonheid te zorgen, maar ook voor je innerlijke rust. Hun Tranquility lijn biedt niet alleen producten, maar ook rituelen om je te helpen ontspannen. Met tips voor ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken, gaan ze een stap verder om je te helpen die diepe staat van zen te bereiken.

En laten we de duurzaamheid niet vergeten. Comfort Zone zet zich in voor milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame ingrediënten. Dus, terwijl je jezelf verwent met de Tranquility lijn, draag je ook bij aan een betere planeet.

Dus, als je op zoek bent naar een beetje rust in je leven – of laten we eerlijk zijn, wie is dat niet – dan is Comfort Zone’s Tranquility lijn zeker het proberen waard. Het is niet zomaar een skincare routine; het is een ticket naar je eigen mini-spa thuis, en geloof me, dat is precies wat we allemaal nodig hebben.

VERKRIJGBAARHEID

De producten zijn verkrijgbaar via de officiele webshop van Comfort Zone. Je vind hier nog veel meer producten die uiteraard natuurlijk, vegan en lief zijn voor je huid.

May