Laten we ons onderdompelen in de betoverende wereld van Linari’s Angelo di Fiumi – een geur die als een kunstwerk voor de zintuigen fungeert. Deze geur, vertaald als “Engel van de rivieren”, belooft een ervaring van verfijning en serene elegantie.

Linari angelo di fiume parfum review ervaring the c of cosmetics korting

LINARI

Linari, een naam synoniem met elegantie en sublieme geurcreaties, heeft de kunst van luxe geuren geperfectioneerd. Hun collecties belichamen verfijning en vakkundig vakmanschap, waardoor een wereld van sensuele ervaringen ontstaat voor degenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en verfijning.
Het merk is opgericht door Albert Schibli, hij combineert Zwitsers vakmanschap met Italiaanse elegantie. Het merk heeft een uitgebreide geschiedenis van het vervaardigen van hoogwaardige producten, van geurkaarsen tot parfums. Hun filosofie draait om esthetiek, innovatie en kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op het creëren van geuren die emoties oproepen en verhalen vertellen. Het merk is verkrijgbaar bij The C of Cosmetics.

ANGELO DI FIUME

Linari angelo di fiume parfum review ervaring the c of cosmetics korting

Etherisch en sensueel als een engel. Een gourmet van luxueuze, fruitige noten van wilde kersen, frambozen, Italiaanse sinaasappel en bergamot fuseren met bloemige akkoorden van ylang ylang, rozenblaadjes en jasmijn aangevuld met zoete karamel. De complexe basisnoot verleidt met vanille uit Madagaskar, terwijl zachte accenten van fijn sandelhout en Siamese benjinhars subtiel worden geflatteerd door witte musk en patchoeli.
Dit prachtige parfum is gecreëerd door Mark Buxton en de noten zijn:

Topnoten: Kersen, framboos, sinaasappel en bergamot
Hartnoten: Karamel, ylang-ylang, jasmijn, roos en groene bladeren
Basisnoten: Vanille, sandelhout, benzoine, muskus en patchouli.

Linari angelo di fiume parfum review ervaring the c of cosmetics korting
Linari angelo di fiume parfum review ervaring the c of cosmetics korting

Angelo di Fiumi is meer dan alleen een parfum; het is een ervaring. Het neemt je mee op een reis van rust en verfijning, geschikt voor elke gelegenheid waar je een vleugje klasse en stijl wilt toevoegen aan je leven.
Voor mij is dit het perfecte parfum om mij vrouwelijk te voelen, gourmand is mijn favoriete geurprofiel en daar valt deze helemaal in. De geur van karamel en vanille komen direct naar boven en de ylang-ylang zorgt voor een heerlijke zachte bloemenvleug. De sandelhout, patchoeli en muskus geeft het geheel wat meer kracht waardoor ik helemaal in mijn feminine energy zit. Dit parfum gaat heel erg vaak gebruikt worden hier! Ook omdat het sillage heel goed is, de geur blijft goed en lang ruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Linari angelo di fiume parfum review ervaring the c of cosmetics korting

Het merk is verkrijgbaar bij deThe C of Cosmetics.

En met de code MAY10 krijg je 10% korting op het gehele assortiment! Dus ook op andere Linari parfums en andere merken 🙂

 

Prijs:

  • Linari | Angelo di Fiumes €169 (100ml)

 

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May