Vandaag duiken we in de wondere wereld van Trinny London stacks.. Als je nog niet bekend bent met deze gamechanger, prepare yourself voor een beauty-avontuur dat je make-uproutine voor altijd zal veranderen!

WAT ZIJN TRINNY LONDON STACKS?

trinny london stacks make-up

Trinny London heeft de traditionele make-updoos op zijn kop gezet en gebracht naar een next level met haar stacks. Stel je voor: in plaats van een zware make-uptas mee te sjouwen, heb je nu al je favoriete producten compact gestapeld in handige potjes. Gemakkelijk mee te nemen, overal te gebruiken – perfect voor de altijd drukke, on-the-go beauty queen!

JOUW PERSOONLIJKE PALETTE

trinny london stacks make-up

Het leuke aan Trinny’s stacks is dat je zelf je palette kunt samenstellen. Begin met de BFF Cream, voeg daar de perfecte tint Lip2Cheek aan toe en top het af met een highlighter die je doet stralen. Mix en match naar hartenlust en creëer de look die bij jou past – of het nu natuurlijk, glam, of iets daartussenin is.
Zoals jullie wellicht weten ben ik echt van de warme- en nude tinten, hierboven zie je mijn eigen samengestelde palette met de kleurtjes die ik iedere dag gebruik.

ON THE GO MET JOUW HYDBRID MAKE-UP PRODUCTEN

trinny london stacks make-up

Voor de meiden onder ons die altijd onderweg zijn, zijn deze stacks een zegen. Geen geknoei meer met losse producten – gewoon de stack openklappen, aanbrengen, en je bent good to go! Het neemt nauwelijks ruimte in beslag, waardoor het zelfs in je clutch past voor last-minute touch-ups.

Trinny London is niet alleen gericht op make-up; ze omarmt ook de kracht van skincare. Elk product in de stack is doordrenkt met huidverzorgende ingrediënten, wat betekent dat je niet alleen straalt van de make-up, maar ook van een gezonde huid. Win-win!

trinny london stacks make-up
trinny london stacks make-up

VERKRIJGBAARHEID

Of je nu een beauty newbie bent of een doorgewinterde make-up artist, Trinny London stacks zijn een must-try. De veelzijdigheid, draagbaarheid en kwaliteit maken ze tot een favoriet onder velen. Dus, dames, stap in de wereld van Trinny en ontdek hoe deze stacks jouw beauty game naar nieuwe hoogtes tillen. Happy stacking!

 

Trinny London is exclusief verkrijgbaar via hun officiële webshop. Ook kun je hier terecht voor de refill van het serum. Superfijn dat dit met alle producten kan van het merk. Dit is namelijk milieuvriendelijk én geldbesparend.

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May