Nu we onze onmogelijke lijst met goede voornemens hebben overleefd (dagelijkse workout, echt?), laten we eens kijken naar wat echt belangrijk is in 2024: onze beauty game upgraden! Hier zijn een paar beautyresoluties om dat gezicht van jou te laten stralen als een gloednieuwe highlighter.

SLAPEN MET SATIJNEN KUSSENSLOOP

Voor je huid & haar: Een zijden kussensloop

Laten we eerlijk zijn, we kunnen niet allemaal 8 uur slaap per nacht krijgen. Maar hey, laten we op zijn minst voorkomen dat ons gezicht eruitziet alsof het een nacht op de bank heeft doorgebracht. Investeer dit new year in satijnen kussenslopen om die slaapsmudge te verminderen. Jouw gezicht zal je bedanken, en jouw Instagram-selfies ook.

BYE BYE BACTERIËN

We houden allemaal van die magische make-upkwasten die ons transformeren in ware kunstenaars. Maar die borstels worden na verloop van tijd een broeinest van bacteriën. Maak 2024 het jaar van de “kwastenwasdag“. Het is een feestje voor je gezicht én je gezondheid!

NO MAKE-UP DAGEN ZIJN IN

Dit jaar gaan we voor een frisse start met een vleugje zelfliefde. Omarm je natuurlijke schoonheid en plan af en toe een #NoMakeupDay in. Je huid zal je dankbaar zijn en je zult versteld staan van hoe stunning je bent zonder die filter!

NEVER SKIP JE SKINCARE ROUTINE

Go to skincare review ervaring douglas

We’ve all been there – 3 uur ’s nachts, veel te veel Netflix en opeens beseffen dat je je gezicht nog moet schoonmaken. Dit jaar gaan we het anders doen. Laten we allemaal een stash met reinigingsdoekjes naast ons bed leggen, zodat we zelfs na een nachtje doorhalen onze huid niet verwaarlozen.

IK ZAL NIET IEDER PRODUCT VAN MIJN INSTA FEED KOPEN

Echt waar, we hebben niet nog een highlighter nodig. En die nieuwe lipstick? Ook niet. Dit jaar gaan we kritischer zijn en alleen investeren in de producten die écht een plekje verdienen in onze beauty stash. Zeg maar dag tegen impulse buys!

Dus, beauties, laten we het jaar beginnen met een knal en deze haalbare beauty resolutions omarmen. Na alles wat 2023 ons bracht, verdienen we allemaal wat extra sparkle in ons leven!

 

Disclaimer

May