Als fervent liefhebber van schoonheidsproducten kon ik niet wachten om het Trinny London Plump Up Serum uit te proberen. De belofte van een stralende huid met een extra dosis glow trok meteen mijn aandacht. Trinny London staat bekend om zijn innovatieve benadering van beauty, en dit serum is geen uitzondering.

PRACHTIGE INGREDIËNTEN

TRINNY LONDON PLUMP UP SERUM

Een snelle blik op de ingrediëntenlijst onthulde de kracht van dit serum. Hyaluronzuur, bekend om zijn hydraterende eigenschappen, werd gecombineerd met vitamine C, een krachtige antioxidant. Deze combinatie suggereerde niet alleen hydratatie, maar beloofde ook de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

MIJN SKINCARE ROUTINE x PLUMP UP SERUM

Na het ontvangen van mijn Trinny London-pakket werd het Plump Up Serum al snel een essentieel onderdeel van mijn ochtendroutine. Het lichte, niet-vette gevoel op mijn huid maakte het aanbrengen moeiteloos. Het serum absorbeerde snel, waardoor mijn huid onmiddellijk fris aanvoelde.
Ik gebruik hem het liefst na het gebruik van de microneedle waardoor mijn huid direct het serum opneemt op de meest hoge manier.

RESULTATEN

TRINNY LONDON PLUMP UP SERUM

Na enkele weken dagelijks gebruik begonnen de resultaten duidelijk zichtbaar te worden. Mijn huid voelde niet alleen gehydrateerd, maar vertoonde ook een gezonde gloed die niet onopgemerkt bleef. Fijne lijntjes leken minder prominent, waardoor mijn huid er jeugdiger uitzag.

Het onderzoek achter het Plump Up Serum was een extra bonus. Trinny London deelt gedetailleerde informatie over de wetenschap achter de ingrediënten, waardoor ik niet alleen een product gebruikte, maar ook begreep hoe het werkte. Dit toegevoegde inzicht versterkte mijn vertrouwen in Trinny.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

TRINNY LONDON PLUMP UP SERUM

Het Trinny London Plump Up Serum heeft niet alleen mijn huid getransformeerd, maar ook mijn dagelijkse schoonheidsroutine opgevrolijkt. De combinatie van effectieve ingrediënten en een lichte textuur maakt dit serum een must-have. Als je op zoek bent naar een product dat resultaten levert, is dit serum zeker het proberen waard.

Trinny London is exclusief verkrijgbaar via hun officiële webshop. Ook kun je hier terecht voor de refill van het serum. Superfijn dat dit met alle producten kan van het merk. Dit is namelijk milieuvriendelijk én geldbesparend.

Prijs:

  • Plump up Serum €85 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May