Een vleugje vanille kan een wereld van verschil maken in hoe we ons voelen. Het roept herinneringen op aan gezellige avonden bij het haardvuur, warme knuffels en de zoete belofte van lekkernijen. Als liefhebber van verleidelijke en gourmand geuren, was ik enthousiast om het Laura Mercier vanille parfum uit te proberen.

LAURA MERCIER EAU DE PARFUM

Laura mercier eau de parfum vanille

Sinds jaar en dag ben ik al gek op de geuren van Laura Mercier. Zo heb ik regelmatig de eau de toilettes en de bodylotions gekocht. Maar, toen bekend werd dat er eau de parfums beschikbaar waren, toen werd ik helemaal blij!
Als parfum liefhebber een Laura Mercier geur bezitten was dan toch wel iets dat moest gebeuren.

De noten:

Topnoten: Vanille orchidee en vanille
Hartnoten: Heliotroop (vanillebloem), vanille, daglelie en muskus
Basisnoten: Bourbon vanille, sandelhout en amber.

Laura mercier eau de parfum vanille
Laura mercier eau de parfum vanille

Terwijl ik de geur verder aanbracht, ontdekte ik subtiele lagen diepte die de vanille omhullen. Zachte tonen van amber en muskus voegen een verfijnde sensualiteit toe, waardoor de geur een intrigerende complexiteit krijgt. Het is alsof elk aspect van deze geur zorgvuldig is gecreëerd om een betoverend avontuur te bieden.

Wat deze geur voor mij echt bijzonder maakt, is hoe het me doet voelen. Telkens wanneer ik het Laura Mercier vanille parfum draag, voel ik me omhuld door een warme deken van comfort en zelfvertrouwen. Het is alsof de geur me herinnert aan mijn innerlijke kracht en me aanmoedigt om mijn eigen pad te volgen, vol passie en vastberadenheid.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Laura mercier eau de parfum vanille

De geuren zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Prijs:

  • Laura Mercier – Eau de Parfum Vanille €109.99 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Disclaimer

May