Als liefhebber van gezonde haren én hoofdhuid ben ik altijd op zoek naar de nieuwste en beste haarverzorgingsproducten. Toen ik hoorde over de Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo, was ik meteen nieuwsgierig. Zou dit product echt de belofte van zuiverheid en glans waarmaken?

MARIA NILA

purifying cleanse shampoo maria nila review

Het merk Maria Nila is een 100% vegan merk en test nooit op dieren. Ze zijn zelfs aangesloten bij PETA, Leaping Bunny en Vegan Society.
Maria Nila is dus een haarverzorgingsmerk en komt uit Zweden. Alle producten zijn gemaakt door en voor dieren-, natuur- en haarliefhebbers. De producten bevatten ingredienten met de hoogste kwaliteit die lief zijn voor de natuur, voor dieren en natuurlijk voor je haar.
Meer artikelen over dit merk vind je hier.

PURIFYING CLEANSE SHAMPOO

Bij het ontvangen van de Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo viel me meteen de stijlvolle en minimalistische verpakking op. De fles straalt eenvoud en elegantie uit, wat meteen een gevoel van luxe geeft.
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om het haar grondig te reinigen en tegelijkertijd de natuurlijke balans van de hoofdhuid te behouden. De Purifying Cleanse Shampoo van Maria Nila biedt een diepgaande reiniging van het haar en de hoofdhuid. Het verwijdert effectief overtollige olie, vuil en productresten, waardoor het haar schoon en fris aanvoelt. De shampoo heeft een verfrissende geur die doet denken aan een bloeiende tuin. Heerlijk!

purifying cleanse shampoo maria nila review
purifying cleanse shampoo maria nila review

Ik gebruik veel haarproducten, zoals hittebeschermers en oliën. Hierdoor is de build-up in mijn haar toch wat groter dan mensen die minder gebruiken. Deze shampoo belooft om dit te verwijderen, zonder je haren te beschadigen.
De shampoo schuimt goed, wat ik heel erg lekker vind en ik gebruik het in combinatie met de massageborstel van hetzelfde merk. Hiermee masseer ik mijn hoofdhuid goed zodat de shampoo echt overal goed wordt aangebracht (en ik een momentje kan relaxen).
Na gebruik van de Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo voelt het haar schoon, zacht en licht aan. Het ziet er gezond en glanzend uit, zonder dat het zwaar aanvoelt of residu achterlaat.
Kortom, de Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, veganistische shampoo die zowel effectief reinigt als vriendelijk is voor het haar, de hoofdhuid en het milieu.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

purifying cleanse shampoo maria nila review

Meer informatie over het merk is te vinden op de website. Daar kun je ook de producten bestellen. Maar wil je de producten in Nederland bestellen dan kun je ook even googlen. De bekendste webshops waar het merk te koop is zijn John Beerens en bol.com.

Prijzen:

  • Purifying Cleanse Shampoo €28 (350ml)
  • Massage borstel €18.75

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May