In dit artikel zal ik enkele van de meest geliefde producten van Christophe Robin verkennen, van hun iconische scrubs tot hun shampoo en masker. Maar voordat we ons onderdompelen in de details, laten we eens kijken naar wat Christophe Robin als merk zo uniek maakt.

CHRISTOPHE ROBIN

Christophe Robin is een luxe haarverzorgingsmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve formules. Het merk is opgericht door de Franse celebrity-kapper Christophe Robin, die internationale erkenning heeft gekregen voor zijn expertise op het gebied van haarverzorging. Belangrijke kenmerken van dit merk is dat ze natuurlijke ingrediënten gebruiken in de producten en je het gevoel van luxe en verwennerij geven.

SCRUB

Christophe robin scrub shampoo en masker review

De Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt is een diepreinigende scrub voor de hoofdhuid en is ideaal als detox-behandeling of na een kleurbehandeling. De Purifying Scrub is verrijkt met zeezout, zeezout is een werkzame en natuurlijke scrub die de hoofdhuid reinigt, onderzuiverheden verwijdert en de balans van de hoofdhuid herstelt. De Christophe Robin Purifying Scrub heeft al veel prijzen gewonnen en is zeer gewild onder vrouwen en mannen, omdat het zelfs geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid. De oplosbare korreltjes zorgen ervoor dat het niet op de hoofdhuid schuurt en geeft een heerlijk schoon en verfrissend gevoel. Het resultaat is een aangenaam aanvoelende hoofdhuid die minder jeukt en minder irriteert. De scrub herstelt de balans van de hoofdhuid zodat deze prettig en fris aanvoelt voor glanzend, schoon haar.

Ervaring:
Mijn hoofdhuid is droog en jeukt vaak. Hierdoor krijg ik ook snel last van huidschilfertjes. Niet tof! Mijn hoop is dan ook dat deze scrub dit probleem vermindert of zelfs helemaal verwijdert.
Ik moet zeggen dat ik na 2 keer gebruik ook al echt minder jeuk heb aan mijn hoofdhuid én het voelt ook lekker schoon aan.
Je hebt maar weinig nodig om de hoofdhuid helemaal mee te masseren en het maakt de haren niet vet (mega pluspunt) en ook niet droog, maar geeft echt een schoon gevoel. Hierna gebruik ik de shampoo.

HYDRATING SHAMPOO

Christophe robin scrub shampoo en masker review

De Christophe Robin Hydrating Shampoo With Aloë Vera is een zijdezachte vochtrijke en romige shampoo en is geschikt voor alle haartypes. De Hydrating Shampoo reinigt zachtjes de hoofdhuid en haren, zonder de essentiële oliën te verwijderen of de barrière te beschadigen en is ook geschikt voor dagelijks gebruik. De voedende mix van Aloë Vera en verschillende vitamines zorgen voor hydratatie en dat het haar schoon en fris aanvoelt. Het haar wordt goed gehydrateerd, voelt zijdezacht aan en krijgt een mooie glans! De Hydrating Shampoo bestaat uit 98,6% natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen, siliconen en SLS.

Ervaring:
Wat mij direct opvalt is de heerlijke geur van de shampoo en het feit dat de shampoo echt goed schuimt. Dit is namelijk niet altijd het geval met natuurlijke shampoos. Ik hou juist van de schuim, dus dit vind ik al fijn.
Daarnaast voel ik ook dat mijn haar en hoofdhuid echt schoon wordt omdat het haar wat stroever wordt. Ik kan het niet goed uitleggen, maar je weet wat ik bedoel toch? Dit gevoel vind ik zelf niet heel erg fijn, omdat dit betekent dat mijn haar hierdoor pluist na het afdrogen. En daarom heb ik dan ook een goede conditioner of een goed masker nodig.

HYDRATING MELTING MASK

Christophe robin scrub shampoo en masker review

Herstel droge, broze lokken met een uitbarsting van diepe, langdurige hydratatie met Christophe Robin’s Hydrating Melting Mask with Aloe Vera; een intensieve express haarbehandeling ontworpen met een formule die bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten. Het vochtinbrengende haarmasker met Aloë Vera, met zijn rijke textuur, omhult de haarvezels en versterkt de veerkracht en de elasticiteit van het haar met een mix van vetzuurrijke oliën. Het geconcentreerde masker smelt direct in de lokken zonder ze te verzwaren en laat uw manen gehydrateerd, voller en stralend achter vanaf het eerste gebruik.

Ervaring:
Na het stuggere gevoel van de shampoo heb ik een much needed masker of conditioner nodig. Dit hydraterende masker hoef je maar 2 minuten te laten intrekken om vervolgens mijn haar heerlijk zacht en goed gehydrateerd te laten voelen. Het ruikt trouwens ook heel erg lekker!
Na gebruik en na het föhnen is mijn haar lekker zacht en ook door de voorgaande producten heel volumineus vanwege het grondig reingen van mijn hoofdhuid. Love love love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Christophe robin scrub shampoo en masker review

Christophe Robin is onder andere verkrijgbaar bij Lookfantastic, John Beerens en Skins.

Prijzen:

  • Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub With Sea Salt €41 (250ml)

  • Christophe Robin Hydrating Shampoo With Aloë Vera €25 (250ml)
  • Christophe Robin Hydrating Melting Mask with Aloe Vera €29 (200ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May