De website MayBeautyBlog staat sinds vandaag online!

Maybeautyblog

MayBeautyBlog staat voor betaalbare fijne beautyproducten waar iedereen wat aan heeft. Geen peperdure producten die van alles beloven, geen tutorials die alleen kunnen worden uitgevoerd door experts maar wel producten voor mensen die geen flawless huid hebben, en tips zodat je als een venus op date gaat met je droomman van tinder die uiteindelijk toch niet je droomman lijkt. En hij jou vervolgens niet meer uit zijn hoofd kan zetten omdat je zo awesome ruikt. Dat soort dingen dus.

Volgende week recenseer ik het eerste product van deze website. Omdat we dit best mogen vieren ga ik de eerste 4 producten die ik plaats weggeven aan mijn volgers op Facebook.

Zorg dat je je abonneert op mijn blog of dat je de Facebook pagina van MayBeautyBlog liked.

Liefs,

Mayke

Disclaimer

May