Twee dagen geleden heb ik een review geschreven over de Beautybox. Deautybox is eigenlijk hetzelfde concept. Verschil is dat Deautybox haar wortels in België heeft. Ik verwacht ook meer van de Deautybox april. Waarom weet ik niet, misschien omdat het nieuw is in Nederland. En nieuw is in mijn ogen altijd beter. Ik ben een makkelijke prooi voor marketing strategieën.

Ook niet onbelangrijk; als je je aanmeldt voor de Deautybox dan stellen ze je een aantal vragen zoals; wat is jouw favoriete make-up look? heb je gekleurd haar? Hoe ziet jouw huid er uit? Hierdoor is de box ook echt persoonlijk voor jouw voorkeuren uitgekozen. 

deautybox april


Ook de Deautybox komt in een mooie doos aan. Bij het openen zaten alle producten in een mooi zakje. LEUK! Alsof ik jarig ben. Cadeautje van mij voor mij!

 In de doos zit ook een menu kaart. Hierin staat precies wat in deze box te vinden is, hoe en waarvoor je het gebruikt en hoeveel het kost.– Chrystal Lippenbalsem. Full size ter waarde van €4,99. De lippenbalsem zit in een simpel bakje. Het ruikt eigenlijk nergens naar. Op zich is het een fijne lippenbalsem omdat het niet vet aanvoelt. Daardoor heb ik wel sneller het gevoel dat het weg is en wil ik meer gaan smeren. Ik denk niet dat ik dit zelf ook zou kopen. Ik vind een lekker geurtje fijn en bij een balsem horen m’n lippen wel wat vet te voelen.


– Lashem 3 in 1 Eyebright. 5 ml. Full size 15 ml ter waarde van €35,99. Ik ben benieuwd! Ik heb soms wel wat last van donkere kringen. Dit product heb ik uitgeprobeerd op mijn make-uploze zondag. Ik zag wel iets verschil, het product lijkt de huid wat op te lichten waardoor de donkere kringen minder opvallen. Het is een gel die lekker uitsmeert en niet vet blijft. Omdat ik niet heel erg last heb van donkere kringen zou ik dit product niet zelf kopen. Maar als je echt een zware nacht hebt gehad of je hebt de dag ervoor keihard zitten janken dan werkt het wel.


– Kueshi Revitalizing Face Toner. Full size ter waarde van €10,70. Zelf gebruik ik alleen tonics als ik een luie avond heb en toch even snel mijn make-up wil verwijderen. Meestal drogen de tonics mijn huid wel uit. Deze belooft dat niet te doen. En dat klopt! Het geeft geen droog en trekkerig gevoel en het ruikt ook heel lekker fris! Daarnaast ziet het er lekker vrolijk roze uit. Dit product zal ik zeker zelf ook aanschaffen!


– Lookx Exclusive Eyeliner – Chocolat Matt. Full size ter waarde van €17,65. Top! Een bruine eyeliner. Ik blijf altijd hangen bij wat ik altijd gebruik. Namelijk zwart. Dus om nu een bruine kleur in mijn schoot geworpen te krijgen is wel even een kans om iets anders te proberen. De eye liner is waterproof en dat merk je. Het blijft stug zitten als je erop wrijft. Heel fijn want de eye liner potloden zijn bij mij vaak na een uur alweer weg. Deze niet!


Leuk detail: er zit een mini puntenslijper in de achterkant verstopt. In de eerste instantie vond ik het raar.. Het is toch een uitschuifbaar potlood? Maar het puntje wordt natuurlijk stomp. Heel handig dus!

Inmiddels behoort dit potlood tot mijn dagelijkse make-up ritueel 🙂


Anyway, hier draag ik de bruine eyeliner:


– Uriage – Roséliane – Anti Roodheid Masker. Full size ter waarde van €13,90. Een masker! Daar houd ik van! Alleen heb ik zelf niet heel veel last van roodheid. En daar is het masker voor bedoelt. Ik heb wat rode plekjes huid op mijn wangen en daar ga ik naar kijken bij het uitproberen.

  

Het masker is vrij dun en smeert daardoor lekker op mijn gezicht. Het is ook makkelijk te verwijderen.

Het schoonmaken gaat ook gemakkelijk.


Oke, dit product werkt echt! De roodheid is veel minder zoals je op de foto kunt zien. Ik stoor me niet echt aan de roodheid op mijn gezicht dus ik doe dit product cadeau aan mijn moeder. Die heeft er meer last van en zij vindt dit vast een fijn masker!

De totale waarde van de Deautybox van april is: €59,25!!! Ik krijg het gevoel alsof ik iets in de uitverkoop heb gekocht. En dat is priceless :).

Deze box heeft producten die ik zelf niet zou kopen. Waardoor ik dus ook nieuwe dingen uitprobeer. Over alle producten ben ik redelijk tevreden. De Face Toner en het potlood zijn absoluut mijn favoriet!

Disclaimer 

May