Een korte ‘niet gerelateerde‘ beauty blog.
Ik ben namelijk erg blij met  mijn visitekaartjes. Omdat ik steeds meer zakelijke contacten begin te krijgen en omdat het leuk staat bij een fijn ingepakt winactie product ( de winactie producten worden door mij altijd ingepakt als een cadeautje. Ik heb daar ook veel leuke reacties op gekregen van winnaressen. En oh ja, de visitekaartjes deel ik natuurlijk ook uit aan vriendinnen. Ik heb de visitekaartjes laten maken bij vistaprint.

IMG_3008.JPGIk heb ze zelf ontworpen en ik ben er erg blij mee!
Je kunt het op de foto niet zien maar de letters liggen op het papier, als je er met je vingers overheen gaat dan voel je dit, en er zit een lichte glans in de letter. Just because i like to shine 😉 Oh ja, en ik hou van lekker roze en girly.

Mocht je ook visitekaartjes willen, je wordt wel een beetje lekker gemaakt met een dooie mus want de meest simpele kaartjes zijn inderdaad heel goedkoop. Ik heb 39 euro betaald voor 250 visitekaartjes. Omdat ik beide kanten bedrukt wilde hebben en de special effect heb gekozen.
Niet dat dit een rib uit mijn lijf is want ik ben er blij mee en het staat natuurlijk lekker professioneel als je een afspraak hebt met een zakelijke connectie of als je aan het netwerken bent bij pr-bijeenkomsten.

Very leuk dus!

May