Eigenlijk kom ik nooit bij de Etos. Het Kruidvat vind ik persoonlijker fijner en er is meer keuze. Daarnaast ben ik fan van Catrice en Essence… Dus mijn eerste keuze is toch het Kruidvat. Nu kwam ik langs de Etos en ik was benieuwd. Ik vond fijne budget producten. Lees je mee?

Etos Colour Balm

Etos heeft hele fijne eigen merk make-up producten. Wist ik niet, nu wel! Ik koos voor de Lip balms en de Primer. Ik begin met de Lip Balms.
IMG_5901-0.JPG

 

Ik koos voor twee kleurtjes. Een abrikozen-achtig kleurtje en een roze kleur. De Colour Balm zoals Etos het noemt geeft de lippen kleur als een lipstick maar verzorgt de lippen als een lippenbalsem. De laatste tijd ben ik hooked aan matte lipsticks en besloot om weer eventjes buiten mijn comfort zone te stappen. De kleuren vind ik erg mooi uitkomen op mijn huid. Ook voelt het inderdaad fijn aan als een lippenbalsem. Absoluut geen miskoop dus. Ik gebruik de sticks voor mijn makkelijke dagen (lees: weinig make-up, moe of gewoon geen zin om me uitgebreid op te maken). Overigens blijft de kleur niet lang zitten. Na het eten/drinken moet je de balsem wel weer smeren.

Eigenlijk geeft dat helemaal niets want de balsem is te koop voor maar 3,99! De Colour Balm is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Vervolgens ging ik voor de primer. Ik hou van primers. Nee I LOVE primers. Primers zijn ontzettend fijne producten die je gebruikt onder je reguliere make-up (foundation, poeders en bijvoorbeeld concealer).
Etos geeft je de keuze uit vier verschillende primers; een groene, een roze, een matte en een transparante. Ik koos voor de transparante primer. |De transparante primer belooft je huid zachter te maken (smooth skin). Ik probeerde de primer uit op mijn hand in de winkel. Verrek! Mijn huid voelt écht heel zacht aan. Geen twijfel dus en meenemen.

Het flesje is prettig in gebruik doordat er een pompje op zit. Hierdoor gebruik je dus niet teveel. 1 pompje is genoeg voor mijn hele gezicht. De vloeistof is geheel transparant en zorgt dus niet voor het dekken van oneffenheden. Wél merkte ik dat mijn foundation makkelijker smeerde en er ook mooi uitziet na gebruik van de primer.

Ik ben om, de primer, en nog zeer budget ook, is één van mijn favoriete make-up producten geworden. De primer is te koop bij de Etos voor 5,99IMG_5907-0.JPGHeb jij wel eens een primer gebruikt? Of gebruik je deze al jaren? En welk merk is dan jouw favoriet?

Disclaimer

May