Ik wil geen mensen voor het hoofd stoten, ik werk in een instelling mét sommige mensen met autisme dus laten we dat even voorop stellen. Maar ik kan mijzelf behoorlijk auti noemen als het gaat om lijstjes, notitieboekjes, pennen en dat soort dingetjes. En waar kun je dat beter vinden dan bij de Hema? Ik scoorde mucho! Lees je mee?IMG_7085

 

Lijstjes, to do-lijstjes, planners, notitieboekjes… Ik denk dat ik inmiddels een stapel van 30 notitieboekjes, 15 to-do lijstblokken en 10 planners heb. WHY? Omdat ik gestoord ben. Tenminste, dat vind ik zelf. Mijn vriend wordt soms lichtelijk gek van dit gedrag maar accepteert dit oh zo lief.
Oh ja, en laten we het even niet hebben over mijn pennen verzameling.. Waar dit vandaan komt? Geen idee maar ik word er blij van en het maakt mij rustig. Als ik iets opschrijf dan staat het er, dan vergeet ik het niet en hoef ik er niet constant over na te denken. Fijn!

De Hema heeft tegenwoordig een absoluut geweldige collectie geweid aan mensen zoals ik. Vroeger waren er alleen saaie zakelijke blokken en boekjes, rood/zwart/grijs. Alsof je in een begrafenis onderneming werkt.
Tegenwoordig hebben ze leuke kleurtjes, printjes, teksten en verschillende soorten en maten! LOVE!!!
IMG_7088IMG_7089

Te beginnen met dit notitieboek. In mintgroen ❤. NEED!
Ik weet niet meer hoeveel het kostte, op de website nergens te vinden. Maar volgens mij rond de €5 a €6.

 

 

IMG_7056

 

IMG_7092Een Blog Notes Boekje! OMG i ❤ this!
Voor €2,95!
Het boekje heeft 2 scheurblokken aan de binnenkant. Links staat een to do lijstje en rechts een lijstje voor blogs. Super handig en supercool!

 

 

IMG_7093

Hema, ik kom vaker terug!

 

May