Het is weer tijd voor één van mijn favoriete posts. Mijn happy moments. Nu mijn eigen happy moments van mei! Lees je mee?

Happy Moments

1. Oké, ik weet het. Klef gedoe, maar het kan absoluut niet ontbreken uit mijn happy moments. De momenten met mijn lover. Hij is alleen de weekenden thuis en daarom doen we veel leuke dingen samen. We liggen natuurlijk ook vaak op de bank ‘ Game of Thrones’  te kijken, maar lunchen, glowgolfen, casino en etentjes komen eigenlijk bijna elk weekend wel voor. En ik geniet daar driedubbel van! Want ik weet uit ervaring dat het ook héél anders kan zijn. Als je een vriend hebt die er écht voor je is en graag leuke dingen met je doet; geniet er dan van meiden!!!!

 2. Mijn nieuwe project! Bij deze maak ik officieel bekend dat ik in het najaar mijn eigen bedrijfje zal gaan starten! 🙂 Ik open een webshop in kleding en accessoires (tassen, schoenen, sieraden maar ook lifestyle accessoires). Hierna ga ik mij ook bezig houden met mijn eigen kledinglijn. Ik ben SUPER enthousiast en ik kan niet wachten tot alles online staat! De naam van mijn webshop en de naam van mijn kledinglijn houd ik wél nog even voor me, maar binnenkort wordt ook dit bekend gemaakt! En geloof me, dit wil je niet missen! Nou ja, dit mag je niet missen. Want het wordt écht heel leuk!

  3. Food. Ja, ik word blij van eten. Lekker eten. Punt.

  4. Cadeautjes. Ik word niet goed van mezelf. Ik weet nog de periode dat ik vrijgezel was en bijna moest overgeven van al dat zoetsappige gedoe van stelletjes. Sorry! Maar ik ben inmiddels één van die vervelende mensen geworden. Want ik word blij van alle lieve dingen die mijn vriend voor me doet. Kleine dingetjes maar ook cadeautjes. Momenteel komt het weinig voor dat ik geen bloemen in huis heb staan, dankje schat. Maar ook andere cadeautjes zoals lingerie. Fijn!

  5. Vriendinnen. Vriendinnen en dan vooral één speciale vriendin. Shirley ? Ik ken haar al sinds mijn 12e, hoelang dat terug gaat zeg ik niet want dan weten jullie hoe oud ik ben (oud). Degene waar ik mijn lelijkste gezicht trek als FaceTime start en die ik alles kan vragen, vertellen en andersom. Daarnaast heeft zij HEEL veel kennis omdat zij in het vak zit en heb ik veel van mijn beauty tips & tricks te danken aan haar. Liefde!

  6. Zon. Hij mag dan nog wel eens ontbreken maar we hebben al mooie dagen gehad dit jaar. En daar geniet ik van. Ik heb een HUGE dakterras waar je bijna een elftal kan laten spelen, volop zon en weinig wind. Zomergevoel is dan dus dik aanwezig! Ik woon ook vlakbij het strand dus als het enigszins kan dan zit ik met mijn voeten in het zand bruin te bakken.

  7. De nieuwe limited edition van Rituals. Dit is één van mijn beste aankopen terwijl ik eigenlijk geen geld heb. Ik heb over deze lijn al een review geschreven. Deze kun je hier lezen.

  8. De nieuwe geur van Jean Paul Gaultier Intense. Gatver wat was deze duur, maar bah wat is ie lekker!! Normaal gesproken ben ik niet zo van de Jean Paul omdat hij ZO sterk ruikt en zo overheersend is. Dat is deze ook maar heeft een zachte geur. Het ruikt naar zomer. Het wordt omschreven als een bloemige oriëntaalse geur. De topnoten zijn: Tiare Tahiti en granaatappel. De hartnoot is oranjebloesem en de basisnoten vanille en patchoeli. De geur is te koop voor 81 euro bij de Douglas.

9. Joep. Hij hoort erbij. Één van mijn drie hondjes. De jongste ook. Ik heb hem in oktober uit Roemenië geadopteerd. Afgelopen week is hij 1 jaar geworden. Ik lig soms op de grond van het lachen; hij zingt mee met Mr. Probz, hij gaapt met rare geluidjes, hij knaagt aan je als hij aandacht wilt en hij doet gewoon raar. Maar over het algemeen is het gewoon een kleine knuffelpup.

Volgende maand weer een happy moments en andere lijstjes die ik ga posten 🙂

Wat zijn jouw happy moments? 

May