Vollere en langere wimpers, ja met nepwimpers kun je dat voor elkaar krijgen. Maar dit blijft niet langer zitten dan een dagje/avondje. Vandaag heb ik mijn wimpers laten verlengen door middel van de one by one techniek.

Wimper extensions

Mijn eigen wimpers zijn al vrij lang en zwart van zichzelf. Maar dat betekent niet dat ik geen mascara gebruik. Ik word ’s morgens echt niet wakker met een stel goddelijke wimpers.
Voorheen heb ik wel eens de 3d techniek wimpers gehad, 3 haartjes worden dan tegelijkertijd aan 1 wimper geplakt. Heel mooi, voor een paar dagen. Maar ze begonnen zeer te doen..
Ik zat in bad en ik was een beetje aan het pulken omdat de wimpers in mijn ooglid prikten, vervolgens pulk ik en komt er iets mee…. Oeps? Ik liep naar de spiegel en ik moest huilen. HEEL hard huilen. Want mijn eigen wimpers waren er ook uitgetrokken… Even serieus, dit is vreselijk. Je kan er niets meer mee!
Achteraf vind ik het wel grappig trouwens.

De one by one techniek werkt anders, namelijk haartje per haartje:

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.
Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.
Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Ik won een nieuwe set wimpers bij Wink Lash & Browbar. SUPERTOF!
11082519_1550169855246231_223230989600030782_n
Vandaag heb ik de wimpers laten zetten. De Wink Lash & Brow Bar is gevestigd in Heemstede. De eigenaresse is Susanne. Een leuke en sociale meid die lekker snel te werk gaat. Geen koetjes en kalfjes, gelijk liggen. Ik vind dat fijn.
Eerst wordt tape aangebracht op je onderste wimpers, dit voelt niet zo heel fijn maar als je ogen dicht gaan voel je er niets meer van. Dan worden je wimpers ontvet zodat de lijm goed kan hechten.
Vervolgens gaat ze een haartje op ieder wimperhaartje plakken. Dit duurde bij mij ongeveer 1.5 uur.

Wimper extensions
En ik had PRACHTIGE wimpers, zonder mascara en ZONDER wimperkrultang die zelfs hartstikke schadelijk is voor je wimpers.
Het overall resultaat:

IMG_7525

Een nieuwe set wimpers is vrijwel overal aan de prijzige kant. Reken op ongeveer €70 a €80 voor een nieuwe set wimpers. Het bijvullen zit op ongeveer €30.
Daarnaast moet je ook goed voorwerk doen want er zijn een hoop prutsers. Ik hoor vaak verhalen van lelijke wimpers, vastgeplakte koekwimpers en wimpers die er na een paar dagen al afvallen.
Wimperextensions moeten wel worden opgevuld. Aangeraden wordt om toch wel iedere 2 a 3 weken de wimpers te laten opvullen. Goedkoop is het dus niet maar definitly worth it! Als je het kan missen raad ik het je zeker aan.
Oh ja, het bespaart ook geld op mascara en dat soort dingen 😉

Over 2 weekjes heb ik weer een afspraak gemaakt met Susanne om de wimpers te laten bijvullen. Ook gaat ze dan mijn brows onder handen nemen. Ze gaat ze shapen en door middel van Henna de vorm te tekenen zodat ik een heleboel tijd bespaar! Uiteraard zien jullie dit tegen die tijd terug op mijn blog ❤.

Een close-up van mijn wimpers:

IMG_7527

Oh ja, Leuk om te weten: Wink Lash & Brow Bar heeft nu een SUPER zomeractie. Namelijk een nieuwe set wimperextensions èn een opvulbehandeling voor €60 in plaats van €112,50. Als je de wimperextensions dus eens wilt uitproberen zou ik het nú doen voor deze prijs.

May