Het mag duidelijk zijn, je huid is je grootste orgaan. Het is een van de dingen die ik in de loop der jaren steeds belangrijker ben gaan vinden en misschien komt dat ook omdat ik iets ouder wordt. Het goed zorgen voor je huid, en zeker de huid van je gezicht is echt mucho importante als je mooi oud wilt worden. IMG_6255-1.JPG

Investeren in je huid

De producten van Dermalogica vind ik persoonlijk heel fijn. Er zijn veel verschillende producten van dit merk te koop maar vandaag review ik de Active Moist (€71,75). Het product is prijzig, dat klopt. Maar zoals ik al zei; je huid is ZO belangrijk.
1. Het is je visitekaartje, want het is het eerste wat een ander ziet: je gezicht. 2. Hoe beter je voor je huid zorgt des te langer je mooi blijft naarmate je ouder wordt.

De active moist van Dermalogica zit in een simpele tube. Ik hou er wel van, lekker duidelijk en het straalt wat luxe uit. En dat mag ook wel voor de prijs.
IMG_6254.JPG

De créme zelf is luchtig, fijn! Het smeert echt super. En het hydrateert de huid als een gek. Ik heb deze crème gekocht op aanraden van een schoonheidsspecialiste. Zij heeft mijn huid bekeken en nadat ik vertelde dat ik een vette huid heb met droge gedeelten kwam zij met de active moist als aanrader. Doe maar dan, gelukkig ben ik helemaal niet snel over te halen.
De active moist is te gebruiken als moisterizer maar ook als dagcrème.

Voor een groter beeld van de ingrediënten klik je op de foto:

 

IMG_6252.JPG

 

Toen ik de crème kocht was er net een actie waarbij ik ook een oogmake-up reiniger kreeg voor dezelfde prijs. Deze is ook erg fijn. De make-up wordt verwijderd zonder olie en er komen geen wimpers mee. Het is niet een product die ik zelf zou kopen maar ik gebruik het nu met veel plezier (nou ja echt lollig is het niet maar je snapt m’n punt).

IMG_6270

De active moist is zeker een product die tot mijn favorieten behoort. Maar omdat het best duur is doe ik er erg zuinig mee. Ik raad het zeker aan voor dames met een lastige huid.

Gebruik jij zelf dure dagcrèmes of heb je een goede budget tip?

May