Rituals! Mijn favoriete merk. ALTIJD scoren als ik de winkel binnenloop. Nu verschillende producten van Rituals die ik al had. Maar oh, wat zijn ze lekker! Lees je mee?

Voor onder de douche echt even me-time. Dit gebruik ik als ik lekker de tijd heb. Als ik behoefte heb aan het verwennen van mezelf. Op avonden dat ik vrij en alleen ben.
Een lichaamsmasker en een bodyscrub.

MIJN RITUELEN

Ik gebruik als eerste de scrub, zodat alle dode huidcellen worden verwijderd en de huid lekker zacht voelt. Ik heb de Bodyscrub Wai Wang (€14,50). Het is een kleine tube en je doet er niet erg lang mee als je je hele lichaam ermee scrubt maar hij is wel erg lekker. Het is een milde scrub die je bijvoorbeeld goed kan gebruiken in de zomer, hierdoor haal je niet de gehele bovenlaag van de huid weg waardoor je onder andere kan verbranden.
De scrub heeft een fijne zachte geur.

Vervolgens na het scrubben ga ik door naar het lichaamsmasker. Ik moest hier even aan wennen in het begin. Moet ik nu de hele tijd naast de douche gaan staan als een pop met dat masker op? Nee, ik ga lekker zitten, gewoon op de grond en ik breng het masker aan. Ik gebruik de Pure Detox Body Clay (Himalaya) (€13,90). Deze ‘ klei’  is voor de droge huid en maakt je huid zacht. Je kunt het gebruiken over je hele lichaam maar ook op bepaalde delen die droog zijn.
Ik gebruik het overal. Lekker!
Het masker is niet echt klei maar meer een dikke crème die zacht aanvoelt. Het smeert ook veel fijner uit dan een klei.
Het masker ruikt niet erg lekker, zoals we van Rituals gewend zijn, het heeft een vreemde weeïge geur. Maar hier wen je aan en de geur is ook niet allesoverheersend.
Van mezelf heb ik al een redelijk zacht huidje dus of het nu echt werkt, geen idee. Maar het kan geen kwaad.

Tot slot natuurlijk de bodycrème. Het ritueel is niet compleet als je je niet insmeert ofcourse. Ik heb Touch of Happiness (€15,50) en Touch of Hammam (€15,50).
Touch of happiness is mijn favoriet. De geur van sinaasappel en ceder zijn de hoofdtonen. En ik HOU van ceder. De sinaasappel maakt het geheel fris en wat fruitig.
Touch of hammam is een wat minder frisse geur. Verse vijgen en rijstemelk zijn de hoofdtonen. Ik moest er erg aan wennen maar het heeft toch wel iets lekkers. Iets sauna-achtigs.
De crèmes voelen heel prettig aan, ze zijn wat dik en vet wanneer je het aanbrengt. Het trekt wel snel in en ik heb geen last meer van droge, witte benen. Ik blijf fan van Rituals!!!

Wat is jouw favoriete Rituals product?

May