MAC, blijft mijn favoriete make-up merk. Het is nog steeds exclusief, je kunt het namelijk alleen maar bij de MAC store kopen. Tegenwoordig ook bij Douglas overigens (YAY! Ik hoef niet meer naar Amsterdam).

MAC RHODOS

Mijn BFF werkt ook bij MAC. Daar ga ik binnenkort nog eens een heel leuk artikel over schrijven. Want door deze mevrouw heb ik een heleboel verstand gekregen van make-up en technieken. Maar dat komt!

MAC_Cosmetics_logo
Voordat ik op vakantie ging heb ik van mijn vriendin gehoord dat er ook een MAC store zit op Rhodos. Daar MOEST ik dus heen!
Geen idee waar, want Rhodos is echt behoorlijk groot maar dat was mijn missie.

Op de derde dag volgens mij, liep ik met mijn wederhelft te slenteren door wat straatjes vlakbij het hotel, op zoek naar een restaurant. Totdat mijn vriend ineens riep ‘HEY MAC!’.
Verassend natuurlijk dat mijn vriend het eerder zag dan ik. Hij is een zeer goede leerling en heeft ondertussen meer verstand van make-up, fashion en cosmetica zaken dan menig vrouw in Nederland.
Ik hou van hem, je snapt het wel denk ik. Hij vind alles wat ik doe leuk, en is daarom ook geïnteresseerd in dit soort zaken.
Anyway, back to topic. De MAC store was daar dus, in volle glorie. Ik ben natuurlijk meteen naar binnen gegaan en verbaasde mij over de manier van zaken in Griekenland.
In Nederland word je vrijwel meteen geholpen en als je voor een lipstick gaat dan kom je terug met nog 20 andere dingen want die MOET-JE-ECHT-HEBBEN, en dat klopt, die moet ik inderdaad ook echt hebben. Maar in Griekenland liep ik zo een 10 minuten door de winkel voordat ze mij opmerkte.

MAC store Rhodos

MAC store Rhodos

Ik vertelde dat ik op zoek was naar een lipstick en een nieuwe foundation. Mijn oudere foundation beende mijn huidskleur niet bij met de Griekse zon.
Ze pakte deze spullen en ik vroeg of ik met haar op de foto mocht, ik ben geen groupie maar dit was leuk voor mijn vriendin. Dit legde ik haar uit.
Normaal gesproken deed ze het niet maar omdat het voor mijn vriendin was wilde ze het wel doen.

MAC store Rhodos
Oke, de foto is niet heel charmant. But hey, that’s all i got

De foto gestuurd naar mijn vriendin en die vond het natuurlijk hartstikke leuk. Jammer van de oude displays maar zo gaat dat in Griekenland. Die lopen denk ik gewoon wat achter.

Ik heb trouwens een foundation gekocht en een lipstick waar ik deze week een review over ga schrijven! Oh ja, het zijn back2mac producten! Dubbel yay!
Ken je dat al? In Nederland doen ze er helaas niet aan mee. Back 2 MAC is een ontzettend milieubewust initiatief van MAC.
Als je 6 lege verpakkingen inlevert (poeders, lipsticks etc.) waar Back to MAC op staat, dan krijg je een lipstick naar keuze gratis! Heel fijn, sparen dus!

May