Zeg Victor en Rolf en je denkt aan flowerbomb.. Kan niet anders, deze geur was heel lang (en nog steeds) voor velen een favoriet. Maar vooral iets heul duurs. 
Voor een flesje flowerbomb betaal je €52 voor 30ML en €92,50 voor 50ML. Best prijzig dus kun je zeggen.

Flowerbomb

Heel lang geleden heb ik eens de flowerbomb gekocht en ik heb daar zo ongeveer 4 maanden mee gedaan. Een heerlijke geur maar ik vond hem voor mezelf net iets te bloemig (ofcourse, flowerbomb).
Nu was ik afgelopen maand in Griekenland en heb ik uiteraard de parfumerie op de luchthaven bezocht.
Victor & Rolf heeft ook een andere geur uitgebracht na Flowerbomb. Namelijk Bonbon. En die ruikt eigenlijk nog lekkerder dan de eerste!

Bonbon

Victor & Rolf bonbon
Douglas beschrijft Bonbon als volgt:

Bonbon bestaat uit sprankelende mandarijnen- en sinaasappelpartjes omhuld door karamel. De zoetheid van een paradijsperziken-akkoord flirt teder met geurnoten van karamel die de rondheid van de perzikakkoorden volgen. Zonovergoten jasmijn wordt aangevuld met oranjebloesem wiens zoete aroma’s nauw aansluiten bij de zachtheid van karamel. Het parfum vloeit sensueel over de huid zoals dat doet over een heerlijk dessert.

In de basis vormt het hout een verrassend evenwicht tussen romige, crèmige, melkachtige sandelhoutnoten en de meer sterkere en donkere ambergeurnoten die doen denken aan bijna te hard gebakken karamel.

De karamel blijft in de hele evolutie van de geur present: helder, transparant, knapperig en krokant in de aanzet, soepeler en melkachtiger in het hart, donkerder en intenser in de basis.

Minder bloemig dus! Ik ruik inderdaad de houtnoten en de zoete noten. It’s my new fave!
Ik was in de veronderstelling dat ik de geur kocht voor een heleboel goedkoper. Ik kocht hem voor €85.
Maar eigenlijk, viel het best mee. In Nederland is de prijs ongeveer hetzelfde.
De prijs varieert van tussen de €80 en de €110. De goedkoopste is Topdrogist. Je koopt hier een 50ML voor €82,33. Nog goedkoper dan in Griekenland dus.
Bummer, ik dacht dat ik een werelddeal had gemaakt!

Victor & Rolf Bonbon

May