BB Creams. Voor de zomer zijn het heerlijke producten. Geen foundation hoofd en lekker licht. Daarnaast geeft het jouw huid nog bescherming door de (meestal aanwezige) SPF. Ik heb de BB Cream DayWear van Estee Lauder uitgeprobeerd. BB Cream Estee Lauder
BB Cream  van Estee Lauder

De BB Cream Daywear van Estee Lauder is in een soort miniverpakking te koop om uit te proberen of dit wat voor je is of niet. Handig! Je hoeft dus niet meteen een grote dure tube te kopen. Daarnaast zijn de kleine tubetjes heel handig om mee te nemen op vakantie of gewoon in je tas. En niet te vergeten: er zit een SPF van 35 in. Top!
De 15ML verpakking was rond de €10 bij Parfumerie Mooi. De grotere verpakking bevat 30ML en kost €40. Verder is de BB cream in 4 verschillende tinten verkrijgbaar.

Informatie:

DayWear BB Cream bevat alle schoonheidsvoordelen die u nodig heeft. Deze buitengewone multitasker biedt de volgende voordelen in één formule:
Antioxidantbescherming; het is bewezen dat het 24 uur Super Anti-Oxidant complex van Estée Lauder schade tegengaat die wordt veroorzaakt door vrije radicalen en die kan leiden tot het ontstaan van tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

Intense hydratatie; de crème verfrist uw huid met een langdurige, olievrije hydratatie en houdt de huid in evenwicht door overtollig talg te verminderen.
Onmiddellijke verheldering; verhelderende optische ingrediënten en ingrediënten die de helderheid verhogen geven uw huid een gezonde uitstraling met een egale teint.
Perfecte huidteint; de BB Cream geeft net genoeg kleur om foutjes te corrigeren en onvolmaaktheden te dekken, hij is beschikbaar in twee tinten die passen bij een ruime waaier van huidkleuren.
Breedspectrum Zonnefilter; een geavanceerde formule die de huid helpt te beschermen met een SPF 35.
Getest door dermatologen. Olievrij en Talgregulerend. Niet-acnegeen (Douglas).

 

BB Cream Estee Lauder

 

Zoals gezegd is het tubetje best klein, maar je gebruikt dan ook niet zo erg veel van de BB cream. De crème is wat dik waardoor het voor mij lastig aanbrengt. Wanneer ik het met de kwast probeer dan moet ik er wel veel van gebruiken en dat wil ik dan dus net niet.
Mijn tip: Spuit er 1 spuitje gezichtsmist bij en dan smeert het makkelijker uit omdat het hierdoor verdunt.

De crème is redelijk dekkend voor een BB cream en maakt de huid ook best egaal. In het algemeen ben ik wel tevreden met het resultaat maar iets minder met de smeerbaarheid.
Als ik deze BB cream een cijfer mocht geven dan kreeg het een 7.

Welke BB cream gebruik jij?

May