Wie kent hem niet? Jill Sanders Sun, de gouwe ouwe parfum. Vroeger vond ik het goddelijk ruiken! Tegenwoordig vind ik het eerlijk gezegd best wel vies… Maar Jill Sanders heeft niet alleen Sun. Ze hebben een heleboel andere lijnen! Waaronder Pure, en die heb ik gekocht!Jill Sanders

Jill Sanders

 

De Jill Sanders flesjes en doosjes zijn heel herkenbaar. Ze hebben allemaal hetzelfde lettertype, dezelfde vorm en dezelfde grootte. Ik vind dat, als lichtelijk autistisch persoon, best prettig.Jill Sanders

De geur wordt omschreven als volgt:

Jil Sander Pure is een bloemig, houtige muskus geur voor vrouwen. De geur opent met zilte zeenoten, het hart combineert witte muskus met jasmijn en de basis is een combinatie van cyclaam, sandelhout en amber (Douglas).

Ik houd niet zozeer van bloemige geuren maar wel van houtige geuren (mits deze subtiel zijn). Deze mix is dan weer wΓ©l erg lekker. Het is een echte zomerse geur die lekker fris ruikt.
Helaas blijft de geur niet heel erg lang hangen. Het blijft een eau de toilette. eau de parfums van deze lijn zijn helaas niet te koop.

Ik vind hem erg fijn en raad het zeker aan als je houdt van frisse geuren die je doen denken aan de zomer.

Jill Sanders

De geur is te koop voor €36 en daar heb je 50ML voor. Een mooie prijs.

May