Brow game: ik test de eyebrow kit van E.L.F. Is dit budget product een hell-yeah of een no-go?Al eerder postte ik over het shapen van de brows. Nu heb ik de eyebrow kit van mijn favoriete budgetmerk E.L.F. getest. Wat vind ik hiervan?IMG_7236

Brow Game

De producten van ELF zijn as always goed verpakt. Ook zit het in een mooi strak doosje die stevig aanvoelt. Het doosje gaat ook niet zomaar open, wat prettig is zodat je tas niet onder de make-up zit (been there done that).IMG_7240In het doosje zit een spiegeltje, een donkerbruine crème en een lichte poeder en een kwastje met aan 1 kant een wenkbrauwkwastje en aan de andere kant een kwastje voor de highlighter. Gooi maar in de prullenbak, helemaal 10x niks. Ik gebruik mijn eigen kwastjes.
IMG_7237

De pigmentatie van de poeder en de crème zijn goed. De crème had voor mij zelfs wel wat donkerder gemogen. Ik heb namelijk echt zwarte wenkbrauwen. Maar om de wenkbrauw in te vullen is het prima.
De lijnen trek ik niet met deze kit, de buitenste lijnen doe ik altijd met een potlood. Hier worden ze echt strakker van. Het inkleuren kan dan worden gedaan met de kit.
De lichtbruine kleur is overigens ideaal om de binnenkant van je wenkbrauwen (tegen je neusschot) in te kleuren. Zo wordt de binnenkant wat lichter en loopt de wenkbrauw steeds donkerder uit.IMG_7239

De wenkbrauwkit is te koop bij E.L.F. Cosmetics voor €4. De kit is in verschillende kleuren verkrijgbaar: licht, medium, dark & ash. Voor iedere haar- en huidskleur!

May