Wat zat er allemaal in de Deautybox augustus? Best veel! Lees je mee? IMG_2544

Deautybox Augustus

In de Deautybox van augustus zat best veel. Als extraatje kreeg ik de twee producten van No-ad. Om deze twee producten te krijgen moest ik een mail sturen naar Deauty. Uiteraard meteen gedaan. Fijn! Nog voor mijn vakantie kwam de box binnen dus deze konden mooi mee in de koffer!

IMG_2545 2 tubes van No-ad sun protection spf15 en spf30 Full size 100ML €4,99 per stuk. Er zat geen informatie bij over deze producten. Maar we weten allemaal hoe een zonfactorcrème werkt. Het is een lekkere crème die goed uitsmeert en niet wit blijft. Ruikt redelijk neutraal. Het heeft niet echt een heel lekkere geur. Ook niet vies.
Wat zat er nog meer in?

IMG_2548 Lash em ‘Picture Perfect’ 5ML (Full size 15ML €35,99) instant wrinkle reducer. Bye bye wrinkles, Hello beautiful! Ik was inderdaad bekend met het merk. Dit is vaker in de Deautybox verschenen. Maar dan natuurlijk met andere producten. Deze wrinkle reducer zorgt voor instant verjonging. Nu zij het zo dat ik niet echt last heb van rimpels (gelukkig) dus kan ik dit niet heel goed uittesten. Maar…. Het beloofd ook rimpels te voorkomen en huidveroudering uit te stellen. Dat vind ik fijn!!
IMG_2556  Alpiénne ‘johanneskruid bodylotion’ Full size €9,50. Het merk alpiénne zou heel erg natuurlijk zijn en daar houd ik van! Dit middel moet geneeskrachtig zijn en helpt tegen stress, slapeloosheid, depressie, brandwonden en spierpijn. De crème is vrij dun en daardoor goed smeerbaar. Het ruikt lekker fris en schoon. Ik ruik geen expliciete parfum geur en dat is goed! Dat hoort ook niet in een au naturel product.
IMG_2550 Ook van het merk Alpiénne de ‘Natural soap’ Full size €1,90. Net zoals de bodylotion bevat de zeep heilzame ingrediënten. De geur van citroen en honing doet de zeep lekker zacht ruiken, het is echt heerlijk. Biotione en pekel reinigen de huid dan weer.

IMG_2554

Er staat niet specifiek bij of dit voor je gezicht is of voor je lichaam. Ik ga het op beide gebruiken. Hopelijk droogt het mijn huid op mijn gezicht niet uit. De verpakking is overigens supercute! Het lijkt net een cadeautje.

IMG_2546 Xanthigen ‘Advanced calorie burner 400’ Full size €49,50. Oke, afslankpillen. Dat was in ieder geval het eerste wat ik dacht toen ik dit doosje zag. Ik ben heel sceptisch tegenover dit soort pillen. En eerlijk gezegd geloof ik er ook echt niet in. Ga ik het uitproberen? Ik denk het niet… Misschien. Maar goed, om even wat uitleg te geven: door de bruine algen en de granaatappelzaadolie blijken een goede combinatie te zijn. De bruine algen ondersteunen het vetmetabolisme wat zorgt voor blijvend gewichtsverlies. De vellen zorgen weer tegen oxidatieve en dat geeft je een mooie huid. Hmm, daarvoor zou ik de pillen wel willen testen. Maar om af te vallen? Sorry mijn mening, maar ik raad niemand daar pillen voor aan.

IMG_8858Tahory ’temporary tattoos’ Deautysize €5,50. Cute! Flashtattoos. Ik heb er denk ik al 500 maar ze blijven leuk. Een soort mini velletje zat er in deze box. What can i say more? Tijdelijke tattoos, mooi op iedere huid en dan vooral in de zomer. Die is helaas al zo goed als voorbij. Volgend jaar zijn ze ook nog goed!

De Deautybox van augustus heeft een totale waarde van: €88,40!

IMG_2559 Mijn favoriete product is absoluut de lotion en zeep van Alpiénne, ik hou van dit soort ‘wonder’middeltjes. Jammer dat de afslankpillen er in zaten, die waten toch het allerduurst. Misschien zijn anderen er erg blij mee, ik niet.

Wat vinden jullie van deze box?

May