Ik ben gek op make-up en dan vooral op make-up dat ik nog niet heb uitgeprobeerd. Zoals het merk Artdeco.
Dit merk heb ik redelijk vaak voorbij zien komen maar ik ben toch iemand die blijft bij de producten waar ik tevreden mee ben. Ik geef andere merken dus (helaas) uit mijzelf geen kans.
Toch heb ik enkele producten van Artdeco bemachtigd en vandaag laat ik jullie weten wat ik hiervan vond!

Artdeco your face

Artdeco

Artdeco is een Duits cosmetica merk en zijn volgens de website innovatief en trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica.

Ik had het genoegen om 3 verschillende producten te proberen. Namelijk de Arctic Beauty Blush, de Glam Star Liquid Eyeliner en de Glamstar Lipgloss. ❤ Pretty!

ARCTIC BEAUTY BLUSH

Artdeco your face

De Arctic Beauty Blush (€19,95) zit in een prachtig doosje die haar naam eer aan doet. Een mooi zwart chic doosje met sneeuwvlokjes.
Middels een druk knopje gaat het doosje open en ook de poeder is ontzettend mooi.
De naam ‘Artdeco’ is in de poeder gegraveerd en ook hierin zijn sneeuwvlokken verwerkt.
Deze blush is onderdeel van de Arctic Beauty lijn en is te koop bij onder andere Douglas en/of op de website van Artdeco zelf.

Artdeco your face

De blushpoeder heeft 3 verschillende zachte kleuren in roze tint. Je kunt de kleuren apart gebruiken maar als je de kleuren door elkaar gebruikt krijg je het mooiste resultaat. Ik ben er met mijn kwast lekker doorheen gegaan en heb dus alle drie de kleuren gebruikt.
Verder zit er nog een lichte shimmer in de blush wat ik persoonlijk altijd erg mooi vind.
Tevens bevat de blush vitamine C en E dat je huid voedt.

GLAM STAR LIQUID EYELINER

De Glam Stars Liquid Eyeliner #9. Silvered teak (€10,99) heb ik alleen kunnen vinden op de Duitse Douglas webshop maar ook op de Artdeco website zelf.
De eyeliner is long-lasting en heeft een gel structuur. Is overigens niet geschikt voor mensen met contact lenzen.

Artdeco your face

Het kwastje van de eyeliner is ontzettend dun. Fijn!
De gel brengt goed aan op het ooglid. Ik dacht zelf alleen dat er meer kleur aan zou zitten. Ik had verwacht dat het echt een gouden eyeliner zou zijn. Dit was het niet.
De eyeliner is licht goudkleurig maar heeft ontzettend veel glitters.
Het is verstandig om na het aanbrengen je ogen een minuutje dicht te houden want de eyeliner droogt niet erg snel. De glitters zaten bij mij redelijk ver op mijn ooglid. Wat ook niet zo erg was trouwens, het was oud en nieuw toen ik dit droeg. Dan draag je NOOIT teveel glitters!

Deze eyeliner is fantastisch als je van tevoren weet dat je er niet echt een winged eyeliner mee kan maken. Je kunt hem wel combineren met je zwarte eyeliner.
Dus dan eerst de zwarte eyeliner en daarboven een dun randje met deze eyeliner. Dat wordt wel erg mooi denk ik!

GLAM STAR LIPGLOSS

De Glam Star Lipgloss #33 (€11,95) behoort net als de liquid eyeliner bij de lijn Glam, Moon & Stars.
Wat een prachtige namen trouwens!
De lipgloss heeft fijne glittertjes waardoor je lippen voller lijken, Yay!

De lipgloss heeft een zachte lichtroze kleur met zoals gezegd lichte glitters. De lipgloss brengt prettig aan met de applicator, een soort sponsje.
Verder is het zeer fijn dat de lipgloss niet teveel plakt maar lekker aanvoelt op mijn lippen. En ze lijken inderdaad net iets voller. Love!
Deze lipgloss is ook ideaal voor overdag omdat het een zachte kleur is, ook voor ’s avonds is het een prima lipgloss. Als je je ogen net iets donkerder maakt met bijvoorbeeld een zwarte eyeliner, dan heb je toch nog dat glamour effect.

RESULTAAT

Natuurlijk heb ik ook foto’s van de make-up op mijn gezicht. Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Dit was de eerste keer dat ik make-up van het merk Artdeco heb gebruikt en ik ben er zeker tevreden over!
Vooral de blush is nu een van mijn faves ❤. De eyeliner heeft zoveel glitters dat ik hem overdag niet echt zal dragen, maar met feestjes of uitgaan absoluut wel!
De lipgloss is een heerlijke gloss om mee te nemen in mijn tas om zo nu en dan mijn lippen even te moisturizen / bijwerken.

Kende jij het merk Artdeco al? Wat vind je van deze producten?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf
Disclaimer

May