Lekker een avondje op de bank met wat kaarsen en een kopje thee. My favorite!
Ik probeerde de thee van de HEMA. Het zag er zo ontzettend leuk uit! Ik moest ze meenemen. 

THEE

My cup of tea: HEMA thee

De thee van de HEMA is first of all fair-trade. Dat is fijn. Als ik mag kiezen dan kies ik absoluut voor fair-trade. Wat simpelweg inhoudt dat er eerlijk wordt gehandeld. De producenten van de producten krijgen een redelijke vergoeding en er is geen sprake van kinderarbeid of andere oneerlijke praktijken.

Ik koos voor de green tea moroccan mint en rooibos met vanille. Per busje kosten ze €2,50. Dat is niet duur. En wat zien de busjes er prachtig uit!
In lieve kleurtjes en ze staan ook erg mooi in de keuken. Als de thee op is dan bewaar ik de busjes.. 🙂
De thee zit niet in zakjes, dat betekent dat je een zogenoemd thee ei nodig hebt. Dit is een soort zeef waar je de theekruiden indoet.

WAT VOND IK ERVAN

My cup of tea: HEMA thee

Oké, mijn thee ei was een beetje stuk. Dus ik zat de kruiden lekker op te drinken. Niet erg lekker.
Nadat ik de kruiden eruit had gelepeld kon ik wél genieten van mijn kopje thee.
Ik geef sowieso de voorkeur aan kruiden ten opzichte van kant en klare theezakjes. De smaak komt hierdoor veel meer tot zijn recht en ik heb het gevoel dat het ‘gezond’ is. Wat natuurlijk nergens op slaat, maar goed.

De thee is erg lekker! Beiden. Er zit een volle smaak aan de thee.
De busjes zijn goed verpakt, er zit een dubbel deksel op. Het tweede deksel vond ik wat lastig open maken. Ik was bang dat als ik te hard zou trekken mijn hele kamer bezaaid zou liggen met thee.

Mijn algemene oordeel is prima! De thee is lekker maar vooral de busjes vind ik erg leuk. Dit heeft mij in ieder geval wel aan gezet om de thee te kopen 🙂

My cup of tea: HEMA thee

Deze thee is bij de HEMA in 8 verschillende smaakjes verkrijgbaar:
Groene thee moroccan mint, groene thee mint zoethout, groene thee jasmijn, rooibos, groene thee framboos, earl grey thee lavendel, earl grey en zwarte thee cranberry pommegranate.

May