Nu eens even iets heel basics. Iets dat iedere vrouw in Nederland (hoop ik) gebruikt en dat misschien wel belangrijker is dan je kleur lipstick..
Namelijk een deodorant en wel die van Therme. Waar wel honderden verschillende keuzes zijn en voor ieder huidtype wel een deodorant bestaat ga ik nu mijn favoriete deodorant met jullie delen.  Namelijk die van Therme.

HET PRODUCT

To smell or not to smell: Therme

Therme deodorant

In de voorgaande jaren heb ik ontelbare deo’s gebruikt. Van spuitflessen tot rollers. Enige tijd geleden vond ik de deodorant van Therme. Na even geroken te hebben in de winkel (hij ruikt goddelijk en heel zacht, zoals we van Therme gewend zijn) nam ik hem mee.

De deodorant zit in een tube van 60ML en je betaalt er €4,59 voor. Een redelijke prijs. Er zit geen alcohol in de deo wat prettig is voor het geval je je net hebt geschoren. Geen pijn dus.
Dit product is speciaal voor de gevoelige huid.

MIJN MENING

De creme is lekker zacht en smeert goed uit. Ik heb eerder deocremes gehad en deze bevalt mij toch het beste.
Door de ronde kop en het kleine gaatje erin smeert de creme goed en pijnloos. Ook als je  gevoelige oksels hebt.

Ik zei al dat de geur erg lekker is. Deze blijft ook redelijk lang ruiken. Bij mij ruik je het na een paar uur nog steeds.
Ik heb geen vieze geurtjes ontdekt tijdens het gebruik van de deo. Bij mij werkt het dus goed.

To smell or not to smell

VOORDELEN

  • Het ruikt heerlijk
  • Het is redelijk goedkoop. Je doet langer met deze tube dan met een spuitfles
  • De creme smeert goed uit
  • Geen ongewenste nare geuren

NADELEN

  • Geen

Therme heeft in dezelfde geurlijnen ook spuitflesjes en busjes die spuiten zonder gas. De laatste heb ik ook geprobeerd. Op zich een fijn product maar het tweede flesje ging bij mij stuk. Er kwam niets meer uit. Jammer.
De creme is mijn favoriet.

Verkrijgbaar bij Kruidvat

Disclaimer

May