Als blogger heb ik al een tijdje visitekaartjes. Deze neem ik altijd mee naar beurzen, persevenementen maar ook gewoon als ik naar de stad ga. Je komt soms zomaar heel interessante mensen tegen waar je eventueel mee kunt gaan samenwerken.  Een visitekaartje komt dan goed van pas. Niet alleen geef je jezelf hiermee een ‘uitstraling’, het is ook nog eens heel praktisch. Je hoeft namelijk niet te zoeken naar een pen en een papiertje of servet die de ander vervolgens kwijt raakt of na een week geen flauw idee meer heeft van wie dat nummer ook alweer was. Ik bestelde mijn nieuwe visitekaartjes en ik vind ze AWESOME! Benieuwd?

Hier is mijn kaartje

Deze kaartjes bestelde ik bij Moo. Voorheen bestelde ik ze altijd bij Vistaprint maar ik kwam de website tegen bij toeval en ik vond dat er zo ontzettend veel mooie designs op stonden.
Veel hipper en veel meer van nu. Niet van die oubollige designs die eruit zien alsof je ze zelf hebt geprint (ja, zo zien mijn oude kaartjes er uit).
Je kunt ook je eigen design uploaden. Of een combinatie ervan zoals ik dat deed.
De illustratie aan de voorkant is een bestaand design alleen zijn de lippen eigenlijk rood. Na even photoshoppen heb ik de lippen dezelfde kleur gegeven als mijn website lay-out.
Aan de achterkant zie je mijn logo en heb ik mijn website, e-mailadres, telefoonnummer en mijn instagram staan.

Hier is mijn kaartje

Kaartjes kun je natuurlijk ook zelf maken!
Als je een printer hebt, of deze van iemand kan lenen dan kom je al een heel eind. Maak in photoshop of in paint van 85x55MM (dit is de normale maat) en maak er iets leuks van!.
Als je stevig papier hebt kun je het daarop afdrukken maar je kunt er ook voor kiezen om een plastic laagje erover heen te lamineren. De action verkoopt deze lamineermachines tegenwoordig ook!

Zelf kies ik wel voor professioneel gedrukte kaartjes. Dit is een hoop minder werk, maar kost je wel iets meer 🙂

Hebben jullie al visitekaartjes?

May